banner388

Samsun'da minibüs kavşakta iki araca çarptı: 7 yaralı

Samsun ilinde meydana gelen bir trafik kazasında minibüs, kavşakta iki araca çarptı ve sonucunda 7 kişi yaralandı.

Samsun'da minibüs kavşakta iki araca çarptı: 7 yaralı

Samsun ilinde meydana gelen bir trafik kazasında minibüs, kavşakta iki araca çarptı ve sonucunda 7 kişi yaralandı.

07 Haziran 2023 Çarşamba 21:28

Olay, Bafra ilçesinde Samsun-Sinop karayolu üzerinde bulunan Kolay Kavşağı'nda gerçekleşti. Kazaya ilişkin elde edilen bilgilere göre, kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Bayram G. tarafından kullanılan 55 M 5502 plakalı minibüs, Ömer S. tarafından yönetilen 55 DP 377 plakalı otomobile ve Umut Ç. tarafından kullanılan 55 TK 156 plakalı minibüse çarptı.

Kazada sürücü Ömer S. ile birlikte otomobilde bulunan Ahmet Can Ş., Cevahir Ç., Ayşe K., Hasan B., Asiye B. ve Didem T. isimli yolcular yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi ve bir özel hastaneye sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 07.06.2023 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2023-06-08 09:08:11

samsunda türk-iş tüm minibüslerindeki korna sesi tırlardan fazla...minibüslerdeki bu aşırı yüksek korna sesinden halk çok rahatsız...tırafik polislerinin göz önünde bu sesler çıkmaktadır...bir işlem neden yapılmaz.......