banner388

Samsun'da millet bahçesinin ihalesi yapılacak

Samsun'da yıkılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak olan millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirilecek.

Samsun'da millet bahçesinin ihalesi yapılacak

Samsun'da yıkılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak olan millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirilecek.

25 Ocak 2019 Cuma 20:23
Samsun'da millet bahçesinin ihalesi yapılacak

Sözcü'nün haberine göre 7 Şubat tarihinde Samsun'da yıkılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak olan Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirilecek. Şubat ayı içerisinde Samsun ile birlikte 6 ilde yapılacak olan millet bahçelerinin ihalesi düzenlenecek.

MİLLET BAHÇESİNDE NELER BULUNACAK?

Eski 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak olan millet bahçesinde yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, su yüzeyleri, spor alanları, amfi tiyatro, seyir terasları, oturma grupları, oyun alanları, geniş yeşil alanlar, toplanma bölümleri, yeterli sayıda otopark, kıraathaneler ve bitkisel peyzaj kısımları bulunacak.

SAMSUN'DA 7 ŞUBATTA İHALE YAPIALACAK

Hükümet, ilk 100 günlük icraat programı kapsamında 5 millet bahçesinin açılışını gerçekleştirdi. Yapılması kesinleşen 7 millet bahçesinin ihalesi ise şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Alınan karar ile Samsun'da yapılacak olan millet bahçesinin ihalesi 7 Şubat tarihinde gerçekleşecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz 2019-01-26 00:13:16

kâğıt fabrikası da yapın kenevir ekimine izin verildi madem

Avatar
Cihan A. 2019-01-25 22:00:54

Umarım ağaçlandırması bol bir bahçe olur.

Avatar
Serhat 2019-01-26 11:35:36

heh verin bakalım bir yandan firmaya Fuat KÖKTAŞ zaten çoktan belli etmiştir. Trabzon lobisinden birine verirler

Avatar
Emin Karaguzel 2019-01-26 13:54:41

Her yer zaten park bahçe mera , otopark yapsaniz ücreti günlük 1 lira olan gunahami girersiniz,

Avatar
Samsunlu 2019-01-26 23:05:43

Insanlari harcamaya itmek icin park bahce yapmayin zaten cogu park bahce serserilerle dolu. Devlet diye bi fabrika is yeri yapin zaten samsun para harcama yeri oldu olmayan paralari millete harcatip borclandirmayin genclerimiz issizlikten ya serseri oluyor ya esrar satiyor yada hirsizlik yapiyor memlekette hirsizligi engellemek icin bu millete kazandirmak gerek genclik elden gidiyor degil gitti bunlari gormek lazim

Avatar
canikli 2019-01-27 10:40:27

BU ALANA OTOGARI TAŞIYA BİLSEYDİK ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU.MİLYONLARCA İNSAN EKMEK YER O BÖLGENİN TİCARİ HACMİ ARTARDI.ZATEN DOĞUPARK YAKIN ORDA YETERİ KADAR GARİBAN PARKI VAR.YETKİLİLERE DUYURULUR.