banner388

Samsun'da linç girişimi: Iraklıklar restorana sığındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Iraklılar ve Türk vatandaşlar arasında kavga çıktı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Samsun'da linç girişimi: Iraklıklar restorana sığındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Iraklılar ve Türk vatandaşlar arasında kavga çıktı. Olayda 2 kişi yaralandı.

05 Haziran 2018 Salı 11:26
Samsun'da linç girişimi: Iraklıklar restorana sığındı

Samsun'da küçük yaştaki Türk çocuklarını sokak ortasından darp eden Iraklılar Türk vatandaşlarının saldırısına uğradı. Çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre küçük yaşta 2 Türk çocuk, Iraklı gençler tarafından darp edildi. Mahalle esnafı ve Türk gençler, eli sopalı Iraklıları Anıt Park içerisinde yakaladı. Kaçmaya çalışan gruptan 2 Iraklı, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir restorana sığındı. 

Bu sırada restoran önünde toplanan öfkeli Türk vatandaşları, içerde bulunan 2 Iraklıyı darp etti. Kavgada yaralanan Iraklılar kendi imkanlarıyla Gazi Devlet Hastanesi'ne giderek şikayetçi oldu.

ESNAF İSYAN ETTİ

Çevredeki vatandaşların tepkisini çeken olay hakkında konuşan mahalle esnafı Kerim Özgür, "Memleketlerinden kaçıp buraya gelmişler, birde Türk çocuklarını dövmeye kalkıyorlar. Mahalleyi ele geçirdiler, her yerde dükkanları var evleri var. Kendi derdimiz yetmiyor gibi birde bunlarla uğraşıyoruz" dedi.  Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habergazetesi / Tayfur Kara

Son Güncelleme: 06.06.2018 17:22
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UĞUR 2018-06-05 11:33:55

bunlar yolda yürümeyi bilmiyor hem kadınları hemde adamaları
kibarlıktan medeniyetten nasip almamış görgüsüz insanların teki.
ancak etrafa zarar verir . siz buralara sığındınız akıllı olacağınıza sürekli birşeyler yapma derdindeler . istiklal caddesine çıkıp rahat yürüyemiyoruz . her 10 metrede bir koyun sürüsü gibi toplanıyorlar . seçime az kaldı. bunları def etmediği sürece etkisini görecektir rte

Avatar
Dursun 2018-06-05 11:44:20

Bunları bu ülke insanının başına bela edenlere yazıklar olsun.

Avatar
ATSIZ 2018-06-05 12:08:17

Biz bunlara bir şey deyince "ırkçı" oluyoruz. Ki öyleyiz de... Defolup gitsinler ülkelerine!

Avatar
55 2018-06-05 11:40:39

gönderin gitsin yabancıları ne oruç ne namaz kılıyorlar ıraklı ve Suriyeliler

Avatar
Cemal 2018-06-05 12:01:23

Hani evet çıkınca dertler bitecekti? Hala devam mı diyeceksiniz bu aşağılık düzene? Bu yanlışı, bu kepazeliği savunmak mümkün değil! Hepsini geri gönderecek olana oyumu vereceğim.

Avatar
misafir 2018-06-05 11:46:00

bu toprakta doğan ben ve benim çocuğum bu ülkeyi idare eden sen sen can güvenliğimi koruyacaksın yada milletin kanına girmeyeceksin gönderin memleketlerine

Avatar
Batutan satir 2018-06-05 11:47:48

Ülkem güzel ülkem ne hale geldi. Suriyelisi iraklisi niye burda korunmak için. Ama biz onlari oy uğruna başka hesaplar için tutuyoruz. Esat la biz niye kuşüz. İllaki esat değilde başka ypg gibi örgütleri bekliyoruz suriyede. Begenmesekde suriyede esat devlet başkanidir yasal olarak. Bizi gene kandirdilar diyecekler esat konusunda ama utaniyorlar.

Avatar
Murat 2018-06-05 13:12:17

Biz yurt dişinda yaşiyoruz. Normalden iki kat dikkat ediyoruz hareketlerimize olurki memlketeimize laf gekir diye. Bozdeki yabancilar saygisiz cahil kalitesizler. Başkasinin ülkesinde isen rahatsizlik verme hakkin yok. Türkiye bunlari niye tutar oy verdirmek içinmi yada başka hesaplar içinmi. Bu kadar olmaz bizi artik kandirmayin demeliyiz. Bu şehrin takimi değil sadece kaliteside küme düşmüş malesef hep olumsuz haberler...

Misafir Avatar
Cemal 2018-06-05 14:48:19 @Murat

Bıktık Murat bey kardeşim bıktık. Ülke ortadoğuya döndü. Sokaklardaki insan tiplerini bir gör nerede o eski insanlar. Üstü başı pis saç sakal birbirinde uyum yok ahenk yok. Varsa yoksa çapulcu tipler. Bilgisiz görgüsüz cahil cühela sürüsü... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Beğenmedim! (0)