banner388

Samsun'da kurbanlık hayvanlar satışa çıktı

Samsun'da Kurban bayramı öncesi canlı hayvan pazarlarında kurbanlıklar satışa çıktı.

Samsun'da kurbanlık hayvanlar satışa çıktı

Samsun'da Kurban bayramı öncesi canlı hayvan pazarlarında kurbanlıklar satışa çıktı.

17 Ağustos 2017 Perşembe 09:40
Samsun'da kurbanlık hayvanlar satışa çıktı

Samsun haber - Samsun'da simental ve montofon cinsi olan kurbanlıkların kilosu 300 ila 700 TL arasında değişiyor. Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala satıcılar ve alıcılar sıkı pazarlığa girdi. Samsun'da hayvan pazarındaki satıcıların her biri şimdiden neredeyse 10-15 hayvan sattı.

"ALICI DA SATICI DA MEMNUN"


Satıcılar geçen yıla oranla fiyatlarda büyük bir değişiklik olmadığını ifade ettiler. En uygun hayvan fiyatının pazarda 5-6 bin TL olduğunu belirten satıcılar, "En pahalı hayvanımız 18 ila 20 bin TL arasında satılıyor. Daha erken olmasına rağmen az da olsa satışlarımız başladı. Vatandaşlarımız bu Kurban Bayramı’nda beklediğimizden daha da ilgi gösterdi. Vatandaşlar sabah saatlerinde pazarımızı ziyaret edip pazarlıklarını yaparak kurbanlıklarını alıp gidiyorlar. Henüz şu ana kadar eli boş giden bir vatandaşımız olmadı. Fiyatlarımız da oldukça uygun. Hayvanın kilosuna göre fiyatlarımız değişiyor. Ancak bu sene çok şükür ki alıcı da satıcı da memnun" dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.