banner388

Samsun'da kumar evine operasyon

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından kumar evine yapılan baskında uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Samsun'da kumar evine operasyon

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından kumar evine yapılan baskında uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

26 Aralık 2020 Cumartesi 10:01
Samsun'da kumar evine operasyon

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Tabakhane Mahallesi'nde bir eve baskın düzenledi. 36 polisin katıldığı baskında 1 adet kurulu oyun masası, çok sayıda iskambil kağıdı, oyunda kullanılan yazboz, veresiye defteri, açılmamış 87 adet şişe bira, 1 fişek halinde yaklaşık 5 gram kubar esrar, 4 adet extacy hap, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 14 adet fişek ele geçirildi. Evde yakalanan 7 şahıs hakkında "1593 Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na muhalefetten" idari işlem yapıldı.

Ev sahibi H.K. hakkında "uyuşturucu madde kullanmak, izinsiz alkol sunumu yapmak, kumar oynamak, yer temin etmek" suçlarından, 2 şahsa da "ruhsatsız silah bulundurmaktan" suçundan adli işlem yapıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bu 2020-12-26 21:40:06

Bu kumarcilarin ateşini düşürmek için birer deste kağıt ile tipalayin

Avatar
mahir 2020-12-27 22:12:15

Kumar diye başlık var ben anlamadım bira extacy filan bunlar içip birbirlerinini şey yapacaklarmış. Kumarla hap ne alaka fuhuşda var o zaman niye yazılmadı? Haberciler adammı seçiyonuz?