banner388

Samsun'da kritik buluşma

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ağırladı.

Samsun'da kritik buluşma

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ağırladı.

15 Ekim 2017 Pazar 17:08
Samsun'da kritik buluşma

Samsun Haber - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Samsun'da bir araya geldi.



Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nde birlikte kahvaltı yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Samsun, Antalya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanları ve eşleri, burada çevre ve şehircilik adına fikir alışverişinde bulundular.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "Eski dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Belirli periyotlarla bir arada gelmeye çalışsak da mesailerimiz buna elvermiyor. Dün Golf Kulübü’nde bakanımız ve belediye başkanlarımızla bir aradaydık. Yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki beyden kentlerimizde yapacağımız projeler için destek sözü aldık. Bugünde Samsunum 1 Gemisinde kahvaltı yaptıktan sonra misafirlerimizi yolcu ettik. Kadim dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu buluşma hepimiz için çok faydalı oldu" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.10.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2017-10-15 17:50:54

Çevre ve Şehircilik Bakanı Atakumda Çevre Nasıl Katledildi görsünler.Yetkill
lerin belediyelerin neden gözyumduklarını araştırsınlar.Yargı kararını uygula
mayıp insanları canlarından bezdiklerine şahit olsunlar.Adnan menderes bul
varı boyu.Yetti artık milletin canına tak etti

Avatar
aylapalaoglu 2017-10-15 20:16:08

Sn Bakan Bey.Bina bahçelerimiz işgal edilip bar oldu Atakum sahilinde.İki bld.yar
gıyı gösterdi verdik ve yargıtay 2011 yılında yıkım emri verdi ama duruyor.2015de
yan bahçede 25 yıl önce diktiklerimi söküyorlardı aradık iki bld.zabıtaları geldi izle
di işlem bitti masalar koyulunca gittiler,Yazı tebliğ edildi bld.çevre ve zabıta md.lü ğü yargıya verin.Kazandığımız duruyor yıllarca,100 lerce insan bahçelerimizde
fasıllar müzik, ses bir km.den duyuluyor.Şikayete binaen iki bld çevre md.lüğü ra
por tanzim ettiler kapalı yalıtımlı diye.Duvarı çatısı olmayan sokağın ortası açık a
lanlara,Torpilin belgelerini ibraz ederiz.KAPALI alan diye canlı müzik ruhsatı,AÇIK ALANDADA İÇKİ İÇME RUHSATI VERİLDİ bahçelerimze tezatlık,İhlal ettirilen hakla
rımızın ettirenlerden hesabının sorulmasını talep ediyoruz ivedi olarak.Biz 22 hane
Hukukun üstünlüğüne kaybettiğimiz güveni kazanmak istiyoruz,