banner388

Samsun'da korkutan kaza: 1 yaralı

Samsun’da motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Samsun'da korkutan kaza: 1 yaralı

Samsun’da motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

04 Nisan 2017 Salı 17:53
Samsun'da korkutan kaza: 1 yaralı

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı Kefeli Kavşağı’nda meydana gelen kazada, Samet T., hakimiyetindeki motosiklet, Mustafa K.’nın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle motosiklet kullanılmaz hale geldi. Motosiklet sürücüsü Samet T., göğsünden hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü tedavi altına alındı.

Otomobil sürücüsü Mustafa K. polise verdiği ifadede, “Trafiği tehlikeye sokan hareketlerde bulundu. Daha sonra arkadan gelip bana çarptı" dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 04.04.2017 17:56
Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet T 2017-04-05 11:30:03

Bu haberi yapan dengesiz bi halt bilmeden gormeden sadece bir tarafin dedigine gore haber yaptigin ve asilsiz haber yayinladigin icin senden davaci olcam