banner388

Samsun'da Korkunç Kaza

Samsun’da gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Samsun'da Korkunç Kaza

Samsun’da gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

30 Ağustos 2016 Salı 15:22
Samsun'da Korkunç Kaza

 Yaşanan kaza, Tekkeköy ilçesinin Kirazlık Mahallesinde bulunan Atatürk Bulvarının yan yolu üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda, aracını Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yan yol tarafına park etmesinden sonra yolun karşı tarafına geçerek, işlerini bitirdikten sonra geriye dönen 48 yaşındaki Feyruz Turgut’a, Cahit Kılıç (42) kontrolündeki 71 AK 244 plakalı LPG tankeri olan bir araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanmış olan Feyruz Turgut, olay bölgesine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye götürüldü.



Yaralanan adama hastanede yapılan bütün müdahalelere karşın kurtulamayan Turgut’un cenazesi otopsi yapılması için Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yollandı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


 

Son Güncelleme: 30.08.2016 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.