banner388

Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

20 Ekim 2017 Cuma 16:41
Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı TV Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre Mustafa K. yönetimindeki 55 FG 573 plakalı kapalı kasa kamyonet, yolun karşıya geçmekte olan yaya 84 yaşındaki Yusuf Dil'e çarptı.


Kazada ağır yaralanan Yusuf Dil, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde hayatını kaybetti.



Yapılan açıklamada kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 21.10.2017 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2017-10-20 19:33:10

Bu senede Mayıs haziran gibi bir öğretmen bayana da burda araba çarpmiştı şükür ölmemişti benim anneanneme burda araba çarpmis 1968-69 yilların burda rahmetli oldu buraya bir çözüm yetkililere sesleniyorum amcamiza Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.Yetkililer öyle çakal arabalara binip gezmek değil vatandaşın sorunlarıyla ilgilenin Allah bunun hesabını sorar niye önlem almadım diye bi can gitti bunun vebali bi üst geçit mi alt geçit mi yapın arti buraya zengin üst kademede birinin yakınına burda bi şey olsa hemen çözüm bulursunuz.Unutmayın anneannesini hiç görmemiş biri olarak yazıyorum bu düşüncelerini

Avatar
ışık 2017-10-21 11:43:24

bu yolda son sürat araçlar gidiyor kim ilgilenecek ?

Avatar
Yakup55 2017-10-21 19:00:06

Buraya acil üst geçit gerek. Öğrencilerin yoğun olduğu yer ayrıca

Avatar
atakent 2017-10-27 20:58:40

yayaya yeşil yandığı halde araçlar süratle geçiyor o kavşaktan.kac defa başıma geldi. o amcaya da öyle olmuş olabilir.155 ı aradım kaç defa.bu kavşakta böyle böyle oluyor bir önlem alın diye...cok güzel önlem almışlar maşAllah......Elin avrupalisi isik kullanmadan bile yaya gecidine yaklasinca yavasliyor yahu.Guya muslumaniz.Insanligi unuttu bu millet.Yok bana niye yan baktindan adam olduren bir millet olduk.Yol vermedi diye arabanin onunu kesip sofuru darp eden bir millet olduk.Nasil bir hale geldik toplumca heran patlamaya hazir bomba gibi.Birde bir acelemiz var sanki milletce yeni kesifler yeni icatlat yapiyoruz vaktimiz hic yok gibi.herkez kendi oz elestirisini yapmali.....Allah rahmet eylesin amcaya.