banner388

Samsun'da köprüde intihar girişimi

Samsun'da bunalıma giren şahıs köprüye çıkarak intihar etmeye kalkıştı.

Samsun'da köprüde intihar girişimi

Samsun'da bunalıma giren şahıs köprüye çıkarak intihar etmeye kalkıştı.

06 Kasım 2021 Cumartesi 18:21
Samsun'da köprüde intihar girişimi

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi Barış Bulvarı çevre yolu üzerindeki köprüde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bunalma giren 30 yaşındaki 3 çocuk babası K.P., çevre yolu köprüsü kenarına çıkarak intihara teşebbüs etti.

Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi. Elinde bira kutusu olan şahsı polis ikna edemeyince olay yerine müzakereci polis sevk edildi. Şahsın yanına yaklaşan müzakereci polis, uzun süre vazgeçirmeye çalıştı.

Bira isteyen şahsa bira da getirten müzakereci polis, çocuğunu görmek isteyen şahsın yanına 3 yaşındaki kızını da getirip, şahsı intihar girişiminden vazgeçirmek için uğraştı.

Şahsı olay yerinde polis aracında bulunan eşi ile de telefonla konuşturan polis, ne yaptıysa sonuç alamadı. Bir iş yerinde motosikletli kurye olarak çalıştığı öğrenilen K.P., polisin uzun süre mücadelesi sonucu ikna olarak 2 saat süren intihar girişiminden vazgeçti.

K.P. ifadesi alınmak üzere İlyasköy Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haberİntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2021-11-06 20:40:14

Çocuğa yazık başka bir şey değil ortama bak bana intihar için. Köprüde her taraf polis çocuk hiç tanımadığı bir polisin kucağında babasının elinde içki şişesi travma ya bak çocukta yazık

Avatar
Vatandaş 2021-11-06 20:07:58

Geçim artık çok zor. Millet bunalımda. Allah yar ve yardımcımız olsun. Paranın değeri yok. Kiralar uçtu. Ev sahibi olmak hayal. Araba değiştirmek imkansız. Marketin önünden geçilmiyor.

Avatar
akif 2021-11-07 18:37:38

lan orda trafiğe kaldık senin yüzünden kocaeliye geldim taa en az 1 saat geri attın beni sırf yazmak için aradım haberi

Avatar
Son Adam 2021-11-08 16:30:18

Marketin önünden gecen yok zaten millet kuyrukta köpek içeceğin cocukları nın rızkını içki parası yapacağına evine ekmek götürsün