banner388

Samsun'da köpeğe çarpmamak için yavaşlayan araca otomobil çarptı: 3 yaralı

Samsun'da önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşlayan otomobile arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Samsun'da köpeğe çarpmamak için yavaşlayan araca otomobil çarptı: 3 yaralı

Samsun'da önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşlayan otomobile arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

21 Aralık 2022 Çarşamba 18:21

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Çay Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ufuk Sağlam yönetimindeki 06 AF 5748 plakalı otomobil önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşladı.

Arkadan gelen Gubse Doğay idaresindeki 55 AFA 321 plakalı otomobile de 06 AF 5748 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada, araç sürücüleri Ufuk Sağlam ile Gubse Doğay ve Burçe Coşkundere Engiz yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan 2022-12-21 20:23:28

Takip mesafesi önemlidir şehir içi hız limitlerinin üzerine çıkmış vuran araç oda belli tamamen sürücü hatasi

Avatar
Atsız 2022-12-21 22:23:53

Belediyeyi defalarca aradık bu başıboş köpeklerle ilgili. CİMER'den defalarca yazdık. 5199 diye bir kanun yaptılar, sadece köpeklerin canını düşünüyorlar. Birçok insan başıboş köpekler yüzünden öldü, hastanelik oldu, halen bir şey yapılmadı.

Avatar
Burçe 2022-12-23 08:25:20

Öncelikle haberi doğru yayınlamanız gerekir diye düşünüyorum.Kağıt toplayıcısının köpeğiydi oyun oynuyordu köpek bir anda yola atladı oynarken aslında arabaya köpek vurdu diyebiliriz.Takip mesafesi kesinlikle önemli.Arkadaki araç biz frene bile basamadan vurdu.Şükür olsun kimseye birşey olmadı.Başıboş köpek konusuna gelince topladıkları hayvanlara bakım için hanginiz yardımcı oluyorsunuz.Sayıları o kadar çok ki...insanların alıp bakamayıp sokağa bıraktıkları hangi birine sahip çıksınşar.Köpekleri değilde ,insan olmayı becerememiş herkesi toplasın belediyeler...