banner388

Samsun'da Koca Dehşeti

Samsun’da meydana gelen olayda 2 ay önce eşinin evi terk ettiği genç, pompalı tüfek ile dehşet saçtı.

Samsun'da Koca Dehşeti

Samsun’da meydana gelen olayda 2 ay önce eşinin evi terk ettiği genç, pompalı tüfek ile dehşet saçtı.

29 Kasım 2016 Salı 11:04
Samsun'da Koca Dehşeti

İlkadım’ın Derebahçe Mahallesi’nde saat 08.15 sıralarında yaşanan olayda 28 yaşındaki Ayşe Yıldız isimli eşinin 2 ay önce kendisini terk edip baba ocağına döndüğü 31 yaşındaki Tarık Yıldız, eşinin babasının evine gelerek kapıda bağırmaya başladı ve onları dışarı çağırdı. Çok öfkeli olduğu ileri sürülen Yıldız’ın havaya ateş açması sonrası dışarı çıkan 56 yaşındaki kayın pederi Arif Aktürk ve 55 yaşındaki kayınvalidesi Havva Aktürk’e kurşun yağdırdı. Olay sonrası kaçarak gözden kaybolan Tarık Yıldız, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Kurşunların isabet ettiği Arif Aktürk ve Havva Aktürk, olaya tanıklık eden vatandaşların çabalarıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Arif Aktürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, havva Aktürk ise aynı hastanede ameliyata alındı.


Ailesinin boşanmak üzere olduğu eşi tarafından katledilmesi sonucu hayatı kararan Ayşe Yıldız ise anne ve babasının getirildiği hastane önünde feryat edip, "Allah'ım sen onu o şerefsizin kurşunuyla yanına alma, sen ona sahip çık. Sana kulun olarak yalvarıyorum" diye adeta ortalığı yıktı.
Poliste sorgusu süren Tarık Yıldız, "4 yıllık evliyiz. 3 yaşında kızımız var. Kızım bende kalıyor ancak yavrumu benden almak istiyorlardı" şeklinde ifade verdi.





 

Son Güncelleme: 30.11.2016 17:20
Anahtar Kelimeler:
SamsunPompalı Tüfek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1023 2016-11-29 11:52:08

Şimdi herşeyi çözdün
Yazıkkk
Adam olan silaha davranmaz

Avatar
Erhan kül 2016-11-29 13:06:56

Tarık naptın be yazık ettin

Avatar
can 2016-11-29 17:12:28

Bizim koyun adamaiydi vurduğunu yaziklar olsun lan sana korkutmak için yere siksydin yzik