banner388

Samsun'da kına gecesinde maganda kurşunu öldürdü

Samsun’da kına gecesinde maganda kurşunu kafasına isabet eden 34 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Samsun'da kına gecesinde maganda kurşunu öldürdü

Samsun’da kına gecesinde maganda kurşunu kafasına isabet eden 34 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

02 Eylül 2023 Cumartesi 12:00
Samsun'da kına gecesinde maganda kurşunu öldürdü

Olay, Samsun'un Bafra ilçesinin Karpuzlu Mahallesi'nde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan Can Şahin'in düğününün kına gecesinde Turgay Koca tabancayla havaya ateş açtı.

Tabancadan çıkan kurşun kazara düğün yerinde bulunan Ömer Yılmaz'ın (34) kafasına isabet etti. Ağır yaralanan Yılmaz, ambulansla Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Samsun'daki hastanede tedavi altına alınan Ömer Yılmaz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Turgay Koca'nın olaydan sonra kaçtığı ve jandarmanın yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2023-09-02 12:16:33

muhtarlığı iptal edin muhtarlık olmasın bu olayların çoğu biter,ayrıca jandarma bölgesindeki hemen hemen bütün düğünlerde bu silah olayı var ihbar olsa dahi jandarma gelmiyor yada geç geliyor iç işleri bakanlığı acilen bu olayı çözmeli

Avatar
Çiçek 2023-09-02 20:06:33

Yazın bir aylığına dereköye gidiyoruz.Ne zaman düğün olsa silah sesinden durulmuyor.Sonuç işte böyle oluyor,yasaklanmali.Şehirde de maç sonunda insan hayatı bu kadar ucuz.

Avatar
i, 2023-09-03 08:44:56

Hala anlayamadınız değilmi havaya mermi sıkmak erkeklik değildir git düşmana sık desen altına yaparlar...

Avatar
Emir baran 2023-09-03 08:58:03

Yav arkadas bu ülke ne zaman adam olacak havaya silah atmak nedir bu aptalca hareket ne zaman son bulacak bu mal insanlar ne zaman akıllanacak ne suçu günahı vardı bu kardeşimizin? Bir an önce adaletistiyoruz yeter artik

Avatar
55 2023-09-03 02:44:59

Yorumsuz