banner388

Samsun'da kendini yaralayan şahıs adliyede

Samsun'da dün akşam kazara kendini vuran genç ile silahın sahibi arkadaşı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Samsun'da kendini yaralayan şahıs adliyede

Samsun'da dün akşam kazara kendini vuran genç ile silahın sahibi arkadaşı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

25 Ocak 2019 Cuma 13:58
Samsun'da kendini yaralayan şahıs adliyede

Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada dün saat 20.30 sularında kazara kendini vuran genç ile silahın sahibi arkadaşı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Y.U., lokantada arkadaşları ile birlikte otururken kurcaladığı tabancanın ateş alması sonucu kendini kazara vurdu. Tabancadan çıkan kurşun Y.U.'nun önce sol elini sıyırdı, daha sonra sol bacağından girip çıktı. Yaralanan genç 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Y.U. ile olay sırasında yanında bulunan ruhsatsız tabancanın sahibi 23 yaşındaki S.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Emniyetteki sorguları tamamlanan yaralı Y.U. ve S.K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Y.U. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİSAFİR 2019-01-25 15:48:39

Kim veriyor bunlara silahı ne amaçla kullanıyorlar gençleri gençler kalem silgi tutun tavsiyem

Misafir Avatar
Ahmed Arif 2019-01-25 20:11:47 @MİSAFİR

Bellerine silah koyunca adam oluyorlar. Adamlığı , delikanlılığı bellerinde silah olduğu müddetçe. Bileğine yüreğine güvenen yok. Bunları içeri atacaksın ve en az 10 yıl orada tutacaksın. Yok öyle adli kontrol montrol...

Beğenmedim! (0)
Avatar
kırımlı 2019-01-26 11:55:54

vuyuydun mu sen bakım ne işin var senin gerçek silah ile alın elinize boncuk tabancanızı oynayın güzel güzel ama sakın gözünüze ateş etmeyin tamam mı abisi hadi bakim geçmiş olsun.