banner388

Samsun'da kazandığımızı Samsun'da harcayalım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hepimizin sorumlulukları var. Burada birikmiş olan sermayeyi burada yatırıma döndürmemiz lazım" dedi.

Samsun'da kazandığımızı Samsun'da harcayalım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hepimizin sorumlulukları var. Burada birikmiş olan sermayeyi burada yatırıma döndürmemiz lazım" dedi.

01 Aralık 2017 Cuma 13:50
Samsun'da kazandığımızı Samsun'da harcayalım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, " Un, şeker var ama helvayı yapacak topyekün bir hamleye ihtiyacımız var. Samsunluluk bilinci ile hep beraber bu şehirde kazanılmış paraların bu şehirde üretime döndürülmesi ile ilgili bir aksiyona ihtiyacımız var. Önce ben demeyi bırakıp önce şehrim demeye ihtiyacımız var. Kurulmuş bir yay gibiyiz. Sadece bir iki küçük dokunuşa ihtiyacımız var. Bu şehirde yatırım yapalım bu şehirde kişi başına düşen milli geliri yükseltelim. Bu şehri başka şehirlerle mukayese ederken okyanusu geçip derede boğulmayalım diye çırpınışımın sebebi bu" dedi.

Samsun'da ömrünü feda etmiş birisi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Mukayese ettiğimiz şehirlerin o kriterlerinin altında olması beni paramparça ediyor. Biz Samsun olarak bunu hak etmiyoruz. Buradan herkese sesleniyorum. Hepimizin sorumlulukları var. Burada birikmiş olan sermayeyi burada yatırıma döndürmemiz lazım. Az kazanacaksak da Samsun'umuzda yatırıma döndürmemiz lazım" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 02.12.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2017-12-01 16:16:23

Yeni osb mi kurdunuz samsun merkeze kamalıyı adres gösteriyorsunuz yolu yok oranın daha ne yatırımı peysaja devam

Avatar
recep çelik 2017-12-01 14:38:47

sayın başkan dogru dıyorsun da 25 yıl çiftlik cadesınde tıcaret yaparken kazancımı samsunda harcarken buyumek ısterken ÇİFTLİK CADESINI tırafıge kapatarak benım tıcaretımı bıtırdınız bumu esnafı ayakta tutmak veya 25 yılık esnafı bıtırmek avm lere gıden her kuruş ıstanbuldakı buyuk fırmalara gıtmesını saglamak mı daha dogru bır samsunlu olarak şehrımı çok sevıyorum lakın bu saten sonra bır kuruşluk yatırım yapmam sebebı de sızlerın esnaf deyıl avm lere verdıgınız degerı yerel esnafa vermemenızdır saygılarımla

Avatar
Cemal 2017-12-01 15:23:45

Sayın başkan sizin ürettiği yumurtasını damga olmadığı için pazarda satamayıp üstüne bir de 9bin lira ceza yiyen vatandaştan haberiniz yok heralde. Koca koca adamlar hem saçma sapan kanunlar çıkartıyorsunız vatandaşı zor durumda bırakıyor para babalarına sahip çıkıyorsunuz hem de vatandaşla dalga geçip aklıyla alay ediyorsunuz. Pes doğrusu.

Avatar
KAAN 2017-12-01 16:00:56

Ne yani Samsun' a avm açılmasın o zaman. Sadece esnaf istediği gibi at mı koştursun. Ayrıca Çiftlik Cad. insanların şehrin dar sokaklarında rahatça yürüyebileceği bir yer haline geldi. Kalabalık yine aynı. Esnaf biraz da kendinde arayacak.