banner388

Samsun'da kazada yaya hayatını kaybetti

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da kazada yaya hayatını kaybetti

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

10 Temmuz 2021 Cumartesi 09:41
Samsun'da kazada yaya hayatını kaybetti

Çarşamba ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, Çarşamba ilçesi Melik mevkisinde S.D. (42) yönetimindeki 34 ZC 4572 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan Nurhayat Aydemir (68)’e çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yere yığılan Nurhayat Aydemir’e olay yerinde 112 acil ambulans ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Aydemir hayatını kaybetti.

Olayla ilgili araç sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2021-07-10 13:44:01

Allah rahmet eylesin ama hep diyorum bu ülkede 7 den 70 e trafik eğitimi şart şart şart yaya yolu nedir kaldırım nedir otoban nedir kavşak üstgeçit nedir alt geçit nedir nereden karşıya geçilmez öğretilmesi gerekiyor

Avatar
Samsunlu 2021-07-10 20:07:22

Toplulumuz Akif beyin de temas ettiği gibi maalesef eğitimsiz özellikle okul öncesi ilkokullarda çocuklarımıza önce toplum eğitimi verilmeli, sokakta nasıl yürünür, trafikte nasıl hareket edilir, çevre bilinci verilmeli yoksa bunlar büyüdüklerinde kendin yetiştiremeyenler maalesef başı boş vatandaş oluyor. Ayrıca sürücü eğitimleri ve özellikle sınavlarının da sil baştan yeniden ele alınması lazım çünkü sürücülerde çok eğitimsiz.