banner388

Samsun'da kazada ölen kadının kimliği belli oldu

Samsun'da 2 gün önce öğle saatlerinde ticari taksinin çarpmasıyla hayatını kaybeden yaşlı kadının kimliği tespit edildi.

Samsun'da kazada ölen kadının kimliği belli oldu

Samsun'da 2 gün önce öğle saatlerinde ticari taksinin çarpmasıyla hayatını kaybeden yaşlı kadının kimliği tespit edildi.

20 Mart 2019 Çarşamba 18:44
Samsun'da kazada ölen kadının kimliği belli oldu

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı ile Osmaniye Caddesi'nin kesiştiği kavşakta 2 gün önce öğle saatlerinde ticari taksinin çarpmasıyla hayatını kaybeden yaşlı kadının kimliği tespit edildi.
 
Edinilen bilgiye göre, Hasan E. idaresindeki bir ticari taksi, yolun karşısına geçmekte olan kimliği belirsiz 55-60 yaşındaki bir kadına çarpmış, kadın kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.
 
Üzerinde kimlik çıkmayan ve polisin yaptığı araştırmalara rağmen geçen zaman içinde ölen kadının kimliği tespit edilemedi. Kadının cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletilirken, bugün İlyasköy Polis Merkezine başvuran bir kişi eşinin kayıp olduğu bildirildi. 

Hastane morguna giden şahıs kimliği belirsiz cenazenin karısı 54 yaşındaki Ayşe Asma olduğunu teşhis etti. Evli 2 çocuk annesi Ayşe Asma'nın Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde ikamet ettiği, olay günü Kavak ilçesi Mahmutlu Mahallesi'ne misafirliğe gitmek için yola çıktığı ve eşinin kendisini misafirlikte sandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konez 2019-03-20 20:32:37

Bu yayaya öncelik muhabbetinden daha kac can vercez bilmiyorum

Avatar
Samsun55 2019-03-21 00:14:03

Aynen öyle bütün yayalar yaya geçidi olsun olmasın yola atlıyolar.ülke olarak yanlış anladık yaya önceliğini..

Avatar
Ismail ozkan 2019-03-21 12:38:22

Yayalara brosur dagitip bilgilendirmeden uygulamaya gecildi arac duracakmi durmayacakmi diye dusunmeden yayalar yola atliyor insAllah baska canlar yanmaz

Avatar
Çoban 2019-03-21 16:08:53

Olay anında ben oradaydım teyzenin başında o halde teyze nasıl kavaga gidecekti anlamış değilim ayağında çorap bile yoktu terlikleriyle felandı yani çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Avatar
erol 2019-03-27 17:10:27

kadını öldüren şöför ne oldu onuda yazın

Avatar
salih 2019-03-28 09:06:53

yayaya öncelik kuralını saçma bulan arkadaş öncelikle git trafik kurallarını aç oku . okuman yazman var ise