banner388

Samsun'da kaybolan şahıs ölü bulundu!

Yaklaşık 10 gün önce Samsun'da kaybolan şahıs ekiplerin çalışmaları sonucunda ölü olarak bulundu. 

Samsun'da kaybolan şahıs ölü bulundu!

Yaklaşık 10 gün önce Samsun'da kaybolan şahıs ekiplerin çalışmaları sonucunda ölü olarak bulundu. 

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:11
Samsun'da kaybolan şahıs ölü bulundu!

Samsun'un Tekkeköye ilçesinde 6 Ağustos tarihinde kaybolan şahıs 17 Ağustos günü olarak bulundu. 

Konu ile ilgili Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"06.08.2019 Salı günü saat 12.00'de kaybolan Kutsi Akıncı'nın ailesi tarafından yapılan kayıp başvurusu üzerine, aynı gün İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri ile birlikte arama faaliyetlerine başlanmış olup, bugüne kadar aralıksız süren çalışmalar sonucunda 17.08.2019 Cumartesi günü (bugün) saat 16.00'da kadavra köpekleri ile Karaperçin Mahallesi Adacık mevkii dere kenarında yapılan aramada söz konusu Kutsi Akıncı ölü olarak bulunmuştur.
        
Valimiz Sayın Osman Kaymak, arama kurtarma faaliyetlerine katılan AFAD ekiplerine, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı'na, Tekkeköy Belediyesi ekiplerine ve Karaperçin Mahalle sakinlerine teşekkür ederek, ölü olarak bulunan Kutsi Akıncı'ya Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diledi. 
        
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.