banner388

Samsun'da Karpuz Bereketi Yaşanıyor !

Samsun’un ilçesi olan Vezirköprü’de bu sene karpuz üretiminin çok bereketli olduğu açıklandı.

Samsun'da Karpuz Bereketi Yaşanıyor !

Samsun’un ilçesi olan Vezirköprü’de bu sene karpuz üretiminin çok bereketli olduğu açıklandı.

02 Eylül 2016 Cuma 09:49
Samsun'da Karpuz Bereketi Yaşanıyor !

Vezirköprü’nün Adatepe Mahallesi’nde alternatif ürünler projesi genelinde karpuz üretimi yapmakta olan 52 yaşındaki Hüseyin Ataş, bu seneki karpuzun daha bereketli olduğunu ve aynı zamanda lezzet bakımından da vatandaşlar tarafından da çok beğenildiğini söyledi. 20 dekarlık bir tarlaya karpuz ekimi yaptığını söyleyen Hüseyin Ataş, bu sene 90 ton civarında karpuz beklediğini, karpuzların ilçenin dışında da çok fazla rağbet görmüş olduğunu söyleyerek hem ailesine hemde ilçenin ekonomisine katkı sağlayacağını söyleyerek, ilçenin dışına toptan satış ilçe içerisine de perakende satış yapmakta olduğunu ifade etti.

Alternatif ürünler genelinde karpuz üretimine başlamış olduğunu ve çok fazla verim aldığını söyleyen Hüseyin Ataş, Adatepe Mahallesi’nde yetiştirmekte olduğu karpuzların lezzetleri ve kalitesinin toprağın aromasından ve bilinçli üretimin yapılmasından kaynaklanmış olduğunu söyledi. Kendi traktörüyle mahalleleri dolaşıp üretimini yapmış olduğu karpuzları pazarlayan Hüseyin Ataş, bu üretimi bütün herkese tavsiye ederek ilçe topraklarının çok bereketli olduğunu da söyleyerek, burada her türlü üretimin yapılabileceğini, kendisinin de her sene üretime devam edeceğini ifade etti. 

Son Güncelleme: 02.09.2016 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.