banner388

Samsun'da karı-koca uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu haplarla yakalanan karı-koca çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'da karı-koca uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu haplarla yakalanan karı-koca çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

10 Haziran 2018 Pazar 19:01
Samsun'da karı-koca uyuşturucudan tutuklandı

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu sattığı tespit edilen karı-koca polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Çiftlik ve Modern Pazarı mevkisinde zehir  ticareti yaptığını tespit ettiği E.K. ile eşi M.K.'yı takip altına aldı. Polis ekipleri, karı-kocanın Kışla Sokak'ta bir kişiye uyuşturucu hap sattığını tespit etti. Satış yapılan şahısın üzerinden 12 kapsül Regapen adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı kesinleşen karı-kocaya polis ekipleri müdahale etti. Yakalanan E.K'nın üzerinden 222 kapsül uyuşturucu ve uyarıcı özelliği bulunan ilaç ve zehir ticaretinden kazanılan 650 TL para elde edildi. Olayın ardından E.K.'nın Kazımkarabekir Mahallesi'nde ikamet ettiği evde yapılan arama sonucunda toplam 104 kapsül uyuşturucu ve uyarıcı özelliği bulunan ilaç ile bu ilaçların satışından elde edildiği değerlendirilen 860 TL para, 1,43 gram esrar maddesi ele geçirildi. Toplam 338 adet hap ve bin 510 TL ele geçirildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan karı-koca Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcılığa ifade veren karı-koca tutuklama kararı ile çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İHA


 

Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucuKarı Koca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur bey 2018-06-11 04:00:30

Doktorda veriyor o haplardan bildigim kadariyla onlarida tutuklayin

Avatar
55 2018-06-11 13:48:48

olan şerefsiz sakalındandamı utanmadın bizim çocukları zehirlerken