banner388

Samsun'da karda kayan araba insanların arasına daldı

Samsun'un Atakum İlçesi Nişantaşı Mahallesinde, Doğa Koleji civarında gece geç saatlerde kaza meydana geldi.

Samsun'da karda kayan araba insanların arasına daldı

Samsun'un Atakum İlçesi Nişantaşı Mahallesinde, Doğa Koleji civarında gece geç saatlerde kaza meydana geldi.

09 Şubat 2020 Pazar 01:39

Karda kayan araba, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Kar topu oynayan çocuklarında aralarında bulunduğu topluluğun üzerine doğru hızla gelen araba korku dolu anlar yaşattı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç ters döndü ve alevler çıkmaya başladı. Etraftaki insanlar kaçışmaya başlarken üst yoldan başka bir araçta yine aynı şekilde sürücünün karlı yolda tutunamayıp araç hakimiyetini kaybetmesi üzerine ilk kaza yapan araca doğru hızla ilerleyip etraftaki insanlara çarptı. Edinilen bilgilere göre kazada can kaybı yaşanmadı.

AMBULANS VE İTFAİYE DE KAZA YAPTI


Olay yerine gelen ambulans ve itfaiye ekipleri de aynı yerde birbirlerine çarparak kaza yaptı. İtfaiye ve ambulans araçlarında maddi hasar meydana geldi. Yaşanan kazalarda araçların son durumu henüz bilinmiyor. Görüntülerde aracın yolda kaydığını gören vatandaşların  destek olarak durdurmaya çalıştığı gözlerden kaçmadı.
 

Son Güncelleme: 09.02.2020 02:01
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2020-02-09 09:08:10

Yüzeyi pürüzlendirilmiş hazır beton yolu bozup güya iş yapmış gibi asfalt dökersen olacağı budur. Beyinsizler topluluğu Büyük Şehir belediyesinin marifetidir bu ve bundan sonra olacak kazalar. Derhal asfaltın sökülüp tekrar beton yola dönülmesi lazım o yolda.

Avatar
PEPE METİN 2020-02-09 15:07:49

o yol tırtıklıydı bilen bilir büyükşehir kışı düşünmeyerek asfalt doktü oraya bılen bılir o yol hakkında kesınlıkle soruşturma başlatılmalı daha cok kaza olur o rampa yokuşta...

Avatar
GERCEMBELİ 2020-02-09 16:55:48

o yol tırtıklı bi yoldu bilen bilir asfalt döküp yanlış yaptılar sorumlular hakkında derhal işlem başlatılmalıdır...

Avatar
Kerim 2020-02-09 05:22:51

Şaka gibi. Üst mahallede oldu hemen. 2020 nasıl bir yılsın başımıza daha ne gelebilir

Avatar
Akif 2020-02-09 13:16:01

İki tane kırık şoför işte o sürat nedir la kafayimi yediniz siz biz 1.vites iniyoz la yolları bu nedir olum 4 5 geliyonuz