banner388

Samsun'da kaçak binaların yıkımı devam edecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, kaçak binaların yıkımının devam edeceğini söyledi.

Samsun'da kaçak binaların yıkımı devam edecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, kaçak binaların yıkımının devam edeceğini söyledi.

18 Eylül 2017 Pazartesi 15:59
Samsun'da kaçak binaların yıkımı devam edecek

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, kent estetiğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hizmetleri vatandaşlarla birlikte yaptıklarını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yurt, "Çağdaş, modern ve estetik değeri yüksek kentler, her zaman ilgi görmektedir. Dünyanın her yerinde bunu rahatlıkla görmek mümkündür. Turizmi markalaşmış, şehirleriyle ön plana çıkmış ülkelere baktığınızda estetik ile modernliği aynı anda görüyoruz. ‘Marka şehirlerden neden birisi Samsun olmasın’ anlayışından yola çıkarak şehrimizi adeta ilmek ilmek işleyerek yeniliyoruz. Bu çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi şehrimizin katma değerinin yükselmesi için gerçekleştiriyoruz. Samsun, hepimizin ortak paydası, evidir. El ele verirsek, daha hızlı ve güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan fikir ve çalışmalarımıza destek bekliyoruz" dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

Bilinçli ve doğru uslüp kullanan vatandaşlara teşekkür eden Yurt, "Kalkanca, Baruthane, Liman, Cedit, Karasamsun ve Kadifekale Mahallelerinin sahile bakan kısımlarındaki meskenleri boyadık. Görüntü kirliliği ortadan kalkıp ortaya cıvıl cıvıl görüntü çıktı. Bunun haricinde köprülü kavşaklar ve viyadükleri 6 renge boyayarak, estetik açıdan panoramik manzaraya kavuşturduk. Ağaçlandırma, yeşillendirme, çiçeklendirme, peyzaj çalışmalarımız ise şehrimizin süsleri oldu. Bunlara devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"YARIM İSTİYORUZ"

Metruk ve kaçak binaları yıkmaya devam edeceklerini belirten Yurt, "Estetik ve modern kent görünümü için yapmamız gereken tüm çalışmaları ve yatırımlarımızı planladığımız takvim çerçevesinde sürdürüyoruz. Lakin kaçak ve metruk yapılarla ilgili yapılacak çok çalışma var. Dış cephe iyileştirme çalışmaları kapsamında da gözün görebileceği mesafedeki çirkin sıvasız binaların sıvanıp boyanması noktasında herkesten yardım talep ediyoruz. Bunları neden yapıyoruz. Çünkü Samsun’un kazanmasını, şehrimizin tüm dünyada tanıtılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kılıç 2017-09-19 02:25:26

Vatandaş Balyozu Alıp Yıkacak Değilya,Yardım istiyorsunuz,Atakum sahilinde kaçak yapılaşmayı vatandaş ihbar etti yargıya verin dediniz,ellerimizde tapu gibi yıkım emri var bas bas bağırıyoruz medyada,heryerlerde, 2011 yılında kazanılmış yıkılmadığı gibi dahada büyüdüler insanların yargıya kurumlara güvenini sarsıyorsunuz,yaşantımız perişan oldu,kaç kez işten atıldım,uyuyamıyoruzki işe gidelim,yıkmıyorsunuz bari zabıtalarınıza talimat verin,inanmazsanız Denizevleri 214 sokağa bi girin ta öteki uçtan duyuluyo,günah değilmi,polis zabıtanızın telefonunu veriyo onlar oralı bile olmuyo,

Avatar
serhat 2017-09-19 10:24:58

belediyelerin gözü rüşvetten kör olmuş.şikayet edersen görüyor , yoksa görmüyor...şikayet olursa kapalı balkonlar sökülüyor.sökülen balkonun sahipleri tek benmiyim diyor -sende onu şikayet et diyorlar.....vaybe.belediyecilik bumu.

Avatar
yalı sakini 2017-09-25 10:55:35

körfez mahallesi - adnan menderes sahil yolu - marina bölgesinde SADECE .......nın sesi marinaya yetiyo..ama desibel kontrolü yok.Niye olsun ki.Akşam yemeği bedava kamu çalışanlarına.Ya ben neye şaşırıyom , deli gibi para ödüyorlar daire alırken ama bir taneside delikanlı gibi şikayette bulunamıyo.Para var HAVA var ama erkeklik bitmiş....kuzu gibi dinleyin detone çığlıkları