banner388

Samsun'da intihar girişimi! Her şey 2 bin TL için

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde meydana gelen intihar girişimi büyük korku yaşanmasına neden oldu. 45 yaşındaki Haydar Ç.'nin intiharını hayırsever bir iş adamı engelledi.

Samsun'da intihar girişimi! Her şey 2 bin TL için

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde meydana gelen intihar girişimi büyük korku yaşanmasına neden oldu. 45 yaşındaki Haydar Ç.'nin intiharını hayırsever bir iş adamı engelledi.

04 Haziran 2017 Pazar 18:21
Samsun'da intihar girişimi! Her şey 2 bin TL için

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yaşanan olayda, 2 bin TL borcu olduğunu söyleyen bir vatandaş bunalıma girerek intihara kalkıştı. İntihara kalkışan vatandaşı hayırsever bir iş adamı ikna etti.


GURBETÇİDEN MÜDAHALE

Kayseri'de yaşayan ve 2 bin lira borcunu ödeyebilmek için dini kitaplar satan 45 yaşındaki Haydar Ç., Samsun'un İlkadım İlçesi Kale Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Olaya şahit olan gurbetçi iş adamı Hüseyin Şen duruma müdahale etti.


SÖZ VERİYORUM

Haydar Ç'nin intihar girişimi sırasında devreye giren hayırsever iş adamı Şen, "Sen yeter ki aşağıya in, delikanlı sözü veriyorum borcunu ödeyeceğim" dedi.


PARAYI ÇATIDA VERDİ

Çatıya çıkan Şen, Haydar Ç'ye intihardan vazgeçmesi için 2 bin TL verdi. Haydar Ç., Hüseyin Şen'e teşekkür ederek "Kira, fatura ve sağa sola borcum var. Ölmek en güzel çözüm. 2 bin lira için kendimi rezil etmek zorunda kaldım" dedi.


KENDİMİ ONUN YERİNE KOYDUM

Hayırsever işadamı Şen, "Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Bir vatandaş olarak kendimi onun yerine koydum. Kendisini sarkıttığını görünce niyetinin ciddi olduğunu anladım ve 2 bin lira borcunu ödeyeceğime söz verdim. Çatıya çıkıp ona 2 bin lira verdim ve şükürler olsun, vazgeçti" dedi.

Habergazetesi / Tayfur KARA

Anahtar Kelimeler:
İntiharSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu biri 2017-06-05 10:53:24

Eğer internet te arama yaparsanız sizde görürsünüz bu adam bu işi meslek haline getirdi birçok kez intihar girişiminde bulundu ve parayi alınca vazgecti.gurbetçi arkadaş keşke o parayı gerçekten ihtiyacı olan birine verseydin keski ..ama nereden bilebilirdinki tabiki senin suçun değil... artık bu adama bir çözüm bulunmalı.devletin ambulansıni polisini itfaiyesini oyuncak etti...

Avatar
ramazan 2017-06-05 11:42:14

Aşağıda yorum yapan arkadaşa katılıyorum bu şerefsizler insanların dini duygularını sömürüyor ve işi şova döküyorlar .Benim anlamadığım bütün bunlar olur iken Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıtaları veya İlkadım Belediyesi zabıtaları nerededir?
Bu elemanlar araştır Kayserili de değildir kara suratlı ben de gördüm Milleti tezgaha düşürüyorlar ve kolluk kuvvetleri bunları gözaltına alıp mahkemeye çıkarmalılar ve işadamının verdiği 2000 tl sahibine yani işadamına iade edilmelidir yada dilenci tutuklansın