banner388

Samsun'da intihar girişimi

Samsun'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Samsun'da intihar girişimi

Samsun'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kişi intihar girişiminde bulundu.

15 Ocak 2018 Pazartesi 12:12
Samsun'da intihar girişimi

Samsun'un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir şahıs inşaat halindeki binanın 7. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Yaşar Çıta isimli şahıs, "Gazeteciler gelmezse kendimi aşağıya atarım" dedi.


Olay yerine gelen polis ve müzakerecinin ikna çalışmalarını reddeden Yaşar Çıta, gazeteciler gelmezse kendini aşağıya atacağını söyledi. Habercilerin olay yerine gelmesi ile birlikte ikna edilen şahıs binadan indirildi.


"KARIM BENİ TERK ETTİ"

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Yaşar Çıta, "Benim psikolojim bozuldu. Çok borcum var. Maddi sıkıntılarım vardı. Maddi sıkıntılarımın çözülmesini istiyorum. 5 aydır kiramı veremedim. Elektrik ve suyum kapalı. Ben çay ocaklarında yüzümü yıkıyorum. Eşim evde su olmadığından beni terk etti" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 15.01.2018 12:22
Anahtar Kelimeler:
İntiharSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe 2018-01-16 04:34:19

Vali sen samsunspora yardım topla bak görmuyomusun bu haberi medyaya aksıyan kısmı kendisini gostermemek isteyen kactane insan var sen neyin valisisin samsunun mu ? samsunsporun mu ? gram hakkim varsa samsunspora giden parada helal etmiyorum