banner388

Samsun'da İnşaat Bekçisine Bıçaklı Saldırı!

Samsun'un Atakum ilçesinde inşaat bekçisine bıçaklı saldırı düzenlendi.

Samsun'da İnşaat Bekçisine Bıçaklı Saldırı!

Samsun'un Atakum ilçesinde inşaat bekçisine bıçaklı saldırı düzenlendi.

24 Ocak 2017 Salı 21:49
Samsun'da İnşaat Bekçisine Bıçaklı Saldırı!
Samsun HaberSamsun’a bağlı Atakum ilçesinde yer alan Mevlana Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir inşaatın bekçiliğini yapan şahıs bıçaklı saldırıya maruz kalarak yaralandı.

Meydana gelen olay, Samsun'a bağlı Atakum ilçesinde yer alan Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir inşaatta bekçi olarak görev yaptığı öğrenilen 27 yaşındaki R. K. Adlı şahıs, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Bıçaklı saldırıya uğrayarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan R.K., tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Küçükoğlu 2017-01-25 01:01:57

Olan hep garibana olur ve burada da oluyor eeee o zaman ne olmican ? El cevap garinan olmican dik duracaksın

Avatar
ramazan küçükoğlu 2017-01-25 10:39:45

Dolu olması gereken güzel bir şehirde gençler hep boş işlerle meşgül bir abileri olarak üzülüyorum.Çözüm üretecek asayiş birimlerinden gelmeyiz çözümlerimiz var makamlara koordinasyona geçmeye çalışıyoruz randevu alamıyoruz örnek Yusuf Başkan a ulaşmak Ankara da bir çok daha üst makama ulaşan biriyim daha zor yada bize zor neyse
Saygılar