banner388

Samsun'da imama saldırı görüntüleri kamerada

Samsun’un Kavak ilçesinde bir genç tarafından imamın darp edilmesi olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Samsun'da imama saldırı görüntüleri kamerada

Samsun’un Kavak ilçesinde bir genç tarafından imamın darp edilmesi olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

10 Ağustos 2023 Perşembe 17:47

4 Ağustos’ta meydana gelen olayda, Bahçelievler Mahallesi Kuyular Camii İmam Hatibi Nuh Okuyucu, cami önünde tartışan çocukları ayırmak isterken H.B.A. adlı gencin saldırısına maruz kaldı. Yüzüne yumruk atılan İmam Nuh Okuyucu, yere düşerek yaralandı. Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yaşanan arbede ve imamın müdahalesi görülüyor.

Din görevlileri cami önünde toplanarak saldırıya tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan sendika şube başkanı Murat Akkuş Murat Akkuş, “Din görevlilerimize karşı yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hocamıza el kaldıran sorumlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Konunun takipçisi olduğumuzun ve din görevlilerimizin sahipsiz olmadığının bilinmesini istiyoruz” dedi.

Olayın, Kur’an kursunda eğitim gören iki çocuk arasında bisiklete binme konusunda yaşandığını ve çocuklardan birisinin akrabalarına haber vermesiyle büyüdüğünü belirten Akkuş, “Yaşanan tartışma ve bağrışmalar üzerine dışarı çıkarak cami önünde tartışan çocukları ayırmak isteyen cami imamı Okuyucu’ya, kavgaya karışan çocuğun akrabası tarafından yumruk atılıyor. Aldığı darbe ile yere düşen hocamız başını taşa vurarak yaralanıyor. 3 gün hastanede yatan hocamızın tedavisi halen evinde devam ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Görgü tanığı 2023-08-10 19:56:28

İmam efendi, kavga eden çocukları ayırmaya çalışan H. B. A isimli 17 yaşındaki gence olayı anlamadan tokat atıyor, bunun üzerine gencin babası olay yerine geliyor, imam efendi gencin babasının da üzerine yürüyor, yaşanan arbede esnasında yere düşerek yaralanıyor. İmamlar kutsal kişilikler değildir. Bir gence herkesin ortasında tokat atarsan gelecek tepkiyi kestiremezsin. Olayın en üzücü tarafı, bu imamın tokat meselesini gizleyerek insanları kandırıyor olması.

Avatar
Görgü tanığı 2023-08-11 07:36:42

Olay, imam efendinin öğrenciler arasındaki kavgayı ayırmaya gelen 17 yaşındaki H. B. A isimli gence tokat atmasıyla başlıyor. Gencin babası olayı karşıdan görüyor ve hocanın yanına geldiğinde imam efendi gencin babasının üzerine de yürüyor. Bu arbede esnasında hoca yere düşüyor ve yaralanıyor. 17 yaşında bir gence herkesin içinde tokat atarsan nasıl tepki vereceğini kestiremezsin. İmamlar kutsal ve hatasız insanlar değildir. İşin üzücü tarafı imam efendinin tokat meselesini gizleyerek insanları kandırmasıdır.

Avatar
samsunlu 2023-08-13 19:18:23

imam mASUM değil.dayağı haketti.

Avatar
Asıl görgü tanığı 2023-09-15 19:00:14

1. Yanlışınız :17 yaşındaki h.b.a adlı genç olayı ayırmaya deil oradaki çocuğu dövmeye geldi ve çocuğa dayak attı
2. Yanlışınız:imam efendi tokat atmadı h.b.a adlı genç imama küfür ve hakaret etti ve imam da o çocuğu uzaklaştırmak için itikledi
3.yanlışınız: gencin babasının üstüne imam değil babası imamın üstüne yürümüştür
4.yanlışınız: imam efendi yaşanan arbedede düşmüyor h.b.a adlı genç imama yumruk savurarak batıyor ve ondan sonra imam yere düşüyor

İmam efendi tokat meselesini gizlememiştir çünkü öyle bir mesele yoktur hani demişsiniz ya insanları kandırıyor diye alın anlattığımız olayın tamamı yanlıştır ben bizzat olayı gören biri olarak bunları yazıyorum siz böyle yaparak kimseyi kandıramazsın hani birinizde "imam dayağı haketti" diye alçakça bir kelime kurmuşya bu yazıyı yazan kişi sen daha çok dayağı hakediyorsun