banner388

Samsun'da ilginç düğün

Karadeniz'in tek golf sahası olma özelliğine sahip Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü, ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı.

Samsun'da ilginç düğün

Karadeniz'in tek golf sahası olma özelliğine sahip Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü, ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 15:13
Samsun'da ilginç düğün

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü, ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı.


Samsun'da 3 yıl önce tanışan reklamcı Görkem Güvendi ve sosyal medya uzmanı Burcu İbrahimgil çifti, nikah törenlerinde bir ilke imza attı.  Çift, törenin düzenleneceği alana gelin arabası olarak süsledikleri golf arabasıyla geldi.


Görkem Güvendi, golf sahasını neden seçtikleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Nikahımızı nerede kıyalım diye eşimle 7-8 aydır yer araştırıyorduk. Yeşillikler içinde düzenli ve temiz bir yer bulamadık. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nü gördük. Gidip yetkililerle görüştük ve teklifte bulunduk. Onlar da kabul ettiler. Hakikaten çok mükemmel ve prestijli bir tesis. Yemekleri lezzetli ve yeşili bol. Ortama uygun olsun diye nikâhımıza da golf arabası ile geldik. Çok farklı, güzel ve unutulmayacak bir törenimiz oldu. Yatırımından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve kulüp yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 28.03.2022 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.