banner388

Samsun'da İki Kişi Tırın Altında Kaldı

Samsun'da otobüsden indikten sonra yolun karşısına geçmeye çalışan iki kadın tırın altında kaldı. Kadınlardan biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı.

Samsun'da İki Kişi Tırın Altında Kaldı

Samsun'da otobüsden indikten sonra yolun karşısına geçmeye çalışan iki kadın tırın altında kaldı. Kadınlardan biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 15:53
Samsun'da İki Kişi Tırın Altında Kaldı

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Meydanı Tramvay İstasyonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durakta halk otobüsünden inip otomobilin arkasından dolaşarak yolun karşısına geçmekte olan Leyla Erdinç (55) ve kayınvalidesi Hikmet Erdinç'e (83), kırmızı ışıkta bekleyen ve yeşilin yanmasıyla hareket eden Yaşar Çetir (43) idaresindeki 55 VA 768 çekici ve 55 LM 930 dorse plakalı tır çarptı. Tırın altında kalan 2 kadın, ağır yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
 
‘’ TIR SÜRÜCÜSÜ FENALIK GEÇİRDİ ‘’

Kadınları ezdiğini fark eden TIR sürücüsü Yaşar Çetir de fenalık geçirdi. Çetir de ambulansla hastaneye kaldırıldı.Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Leyla Erdinç, acil serviste hayatını kaybetti. Yaralı kadın Hikmet Erdinç ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşlı kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazaya sebebiyet veren Tır sürücüsü Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

‘’ KÖR NOKTAMA DENK GELDİ ‘’

Kazayı anlatan TIR Sürücüsü Yaşar Çetir, " Önümde otomobil hareket etti. Bende ardından hareket ettim. Bir ses duydum ve hemen frene basarak, durdum. Benden önce taksicinin vurması lazım. Taksinin önünden geçmediler, benim önümden geçtiler. Benim kör noktam sağ taraf,oraya denk geldiler" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SICAK GELİŞME 

Hastanede tedavi altına alınan ağır yaralı Hikmet Erdinç(85) yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Son Güncelleme: 02.05.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.