banner388

Samsun'da hırsızlık şüphelisi gözaltında

Samsun'un Bafra ilçesinde 4 gün önce meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi gözaltına alındı.

Samsun'da hırsızlık şüphelisi gözaltında

Samsun'un Bafra ilçesinde 4 gün önce meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi gözaltına alındı.

25 Ocak 2019 Cuma 10:11
Samsun'da hırsızlık şüphelisi gözaltında

Samsun'un Bafra ilçesi Kızılırmak Mahallesinde bulunan Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Bafra Şube Müdürlüğünde 4 gün önce meydana gelen hırsızlık olayında bir cep telefonu ile kasada bulunan bozuk paralar çalınmıştı. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şahsın kimliğini belirledi. Kimliği tespit edilen 17 yaşındaki C.A., polis tarafından gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelinin 10 Ocak tarihinde de Hacınabi Mahallesi Fethiye Sokak'ta F.G.’ye ait iş yerinden 15 adet tespih ve aynı gece 100 metre ileride Bülbül Sokak’ta park halindeki 34 GPE 23 plakalı minibüse girerek araç içerisinde bulunan 2 adet tespihi aldıktan sonra, iş yerinden çaldığı tespihlerin kutularını minibüste bırakarak kaçan şahıs olduğu belirlendi. Gözaltına alınan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi. 

C.A’ya daha önceden de 6 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.