banner388

Samsun'da hırsızlık kameralara yansıdı

Samsun'da 2 katlı bir eve girip bakır kazan çalan şahıs kameralara yakalandı.

Samsun'da hırsızlık kameralara yansıdı

Samsun'da 2 katlı bir eve girip bakır kazan çalan şahıs kameralara yakalandı.

07 Mayıs 2019 Salı 09:11
Samsun'da hırsızlık kameralara yansıdı

Bafra ilçesi Yaka Mahallesi'nde 2 katlı müstakil evde hırsızlık meydana geldi. Eve girerek bakır kazan çalan şahıs kameralara yakalandı.

İshaklı Caddesi'nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre T.F.K.'a ait evin  arka bahçe kapısının açık olduğunu fark eden komşuları durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Olay yerinde incelemelere başlayan polis ekipleri bir şahsın önce kapıyı açmak için zorladığını ardından camı kırarak eve girdiğini bir süre sonra da evden bakır kazanlarla çıktığını tespit etti. Polis ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda hırsızlık yapan ve daha öncedende sabıkası bulunan O.T. isimli şahsı kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından 10 gün önce aynı evden ve Büyükcami Mahallesi'nde bulunan 2 katlı müstakil evden televizyon ve bakır kazan hırsızlığı iddiasıyla Bafra Adliyesi'ne sevk edildi. Şahıs, çıkartıldığı mahkeme tarafından denetimde serbestlik kararı uygulanarak serbest bırakıldı. 
Aynı evde 10 gün önce yaşanan hırsızlık olayı sonrası ev sahibi Teoman Fehmi Karaosman'ın arka bahçeye güvenlik kamerası taktırdığı öğrenildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nadir seckin 2019-05-07 16:30:19

serbest birakin tekrar calsinlar ..hirsizligi yasal hale getirin ...mahkemeler gerek kalmasin..oyumuzu caliyorlar malimizi caliyorlar ellerini kollarini sallaya salllaya geziyorlar...Allah akil fikir versin size..