banner388

Samsun'da hırsızlık: 5 gözaltı

Samsun'da kablo hırsızlığı olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

Samsun'da hırsızlık: 5 gözaltı

Samsun'da kablo hırsızlığı olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

11 Mart 2018 Pazar 17:07
Samsun'da hırsızlık: 5 gözaltı

Samsun'da Çarşamba Devlet Hastanesi yeni binası inşaatının bodrum katındaki depodan 360 kilo bakır kablo çalınmıştı. Çarşamba ilçesinde polis ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan iki ayrı kablo hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 5 kişiyi gözaltına aldı.

İnşaat yetkilileri olayla ilgili polise başvurması sonucunda İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı. Polis çalıntı kabloların Tekkeköy ilçesinde bir iş yerine satıldığını belirledi ve olayla ilgili 23 yaşındaki S.G., 23 yaşındaki Ö.K., 23 yaşındaki C.K., 25 yaşındaki Y.B. ve 36 yaşındaki E.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Soruşturmayı genişleten polis 10 ay önce de aynı inşaattan 400 kilo kablo çalınması olayıyla ilgili gözaltına alınan Ö.K., Y.B. ve E.B.’nin de bu hırsızlık zanlısı olduğunu belirledi. 

Her iki olayla ilgili 5 zanlı Emniyetteki sorgularının ardından Çarşamba Adliyesine sevk edildiler.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.