banner388

Samsun'da hayvan hırsızlığının elebaşı yakalandı

Samsun Jandarma Ekipleri, hayvan hırsızlığı çetesinin elebaşı ve ona yataklık eden kadını yakalayarak gözaltına aldı.

Samsun'da hayvan hırsızlığının elebaşı yakalandı

Samsun Jandarma Ekipleri, hayvan hırsızlığı çetesinin elebaşı ve ona yataklık eden kadını yakalayarak gözaltına aldı.

24 Ağustos 2017 Perşembe 18:11
Samsun'da hayvan hırsızlığının elebaşı yakalandı

Samsun Haber - Samsun'da Kurban Bayramı öncesinde çökertilen hayvan hırsızlığı çetesinin elebaşı olduğu öne sürülen şahıs ve ona yataklık yaptığı belirtilen bir kadın yakalanarak gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre 6 gün önce Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan hırsızlığı yaptıkları öne sürülen şüpheliler ile ilgili operasyon başlattı. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken 2'si tutuklanmıştı.


Çetenin firari elebaşı N.T., emniyet güçleri tarafından gece saatlerinde düzenlenen operasyonla yakalandı.


Kardeşinin nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırarak gezdiği ve kullandığı aracın plakasının sahte olduğu belirlenen N.T.'nin yaklaşık 1 yıl önce Ünye Cezaevinden kaçtığı, çocuğa yönelik cinsel istismar ve hırsızlık suçlarından ayrıca arandığı öğrenildi.



Jandarma Komutanlığında ifadesi alınan ve suçunu kabul ettiği belirlenen N.T. ile onun saklanmasına yardımcı olan B.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 25.08.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2017-08-24 19:32:31

Yav kardesim iyi hosta biride su seyyar simitcilere care bulsun sanki samsun simitle besleniyor der goren bi sokakta 10 simitci olurmu la pazar gunu bile 7 de basliyorlar simit simit zabitaaa bu soz size

Avatar
samsunlu 2017-08-25 08:56:02

yüzlerini neden gizliyosunuz ....açık açık gösterinde görelim

Avatar
KAAN TÜRK 2017-08-25 09:10:18

Ne olacak birkaç ay yatar çıkar. Temiz insanlarla suçlular birbirinden ayrılmalı. Hukuk temiz vatandaşı korumalı. Bizim yasalarımız suçluyu korumak üzerine kurulmuş.