banner388

Samsun'da hastanenin kapısını çaldılar

Samsun'un Bafra ilçesinde kullanılmayan hastane binasının kapısını çaldılar.

Samsun'da hastanenin kapısını çaldılar

Samsun'un Bafra ilçesinde kullanılmayan hastane binasının kapısını çaldılar.

20 Kasım 2017 Pazartesi 14:23
Samsun'da hastanenin kapısını çaldılar

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde eski devlet hastanesi binası hırsızların meskeni haline geldi. 12 gün önce kullanılmayan eski devlet hastanesine giren bir kişi alüminyum kapıyı yerinden söktü. Ayrıca hastanedeki kabloları da söken şahıs kapı ile birlikte 55 NZ 149 plakalı çalıntı motora yükledi.

Yapılan ihbar üzerine polis ekiplerinin olay yerine gitmesiyle kimliği belirsiz kişi kaçtı. Hırsızın peşine düşne polis ekipleri 10 kilo kablo, yerinden söktüğü kapıyı ve çalıntı motosikleti terk edilmiş vaziyette buldu.

Yapılan incelemede hırsızlık olayında kullandığı pense, demir levye, tornavida ve keser bir inşaatta gizlenmiş halde ele geçirildi.


Bölgedeki kamera kayıtlarının incelenmesiyle hırsızlık olayı şüphelisi M.Ç. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.