banner388

Samsun'da hasta, doktor ve hemşireye saldırdı

Samsun'da bir hasta, hastanede diş hekimi ve hemşireye saldırarak hastanelik etti.

Samsun'da hasta, doktor ve hemşireye saldırdı

Samsun'da bir hasta, hastanede diş hekimi ve hemşireye saldırarak hastanelik etti.

10 Aralık 2021 Cuma 17:30
Samsun'da hasta, doktor ve hemşireye saldırdı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin Diş Polikliniğinde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün hastanede diş hekimi Özlem Danacı'ya diş yaptıran hasta U.E. bugün polikliniğe giderek takılan dişinin olmadığını söyledi. Bu sırada hasta tedavi eden diş hekimi Özlem Danacı, elindeki hastanın tedavisini tamamlayıp kendisinin tedavisi ile ilgileneceğini söyledi.

İddiaya göre, hasta U.E. diş hekimi Özlem Danacı'ya saldırıp saçını çekip kafasına ve omuzuna yumruk atı. Bu sırada olayı müdahale etmek isteyen hemşire Ebru Bülbül'ü de darp eden saldırgan, oluşan kalabalıktan istifade ederek hastaneden kaçtı. Olay, polise haber verildi. Polis hasta kayıtlarından yola çıkarak saldırganın kimliğini tespit edip evinde yakaladı.

U.E. İlyasköy Polis Merkezine teslim edilirken, darp sonucu yaralanan diş hekimi Özlem Danacı ve hemşire Ebru Bülbül Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Özlem Danacı'nın hastanenin beyin cerrahi servisine yatışı yapıldı. Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı İrfan Halit Çelik darp edilen sağlıkçıların tedavi gördüğü hastaneye giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Çelik, "Saldırıya uğrayan diş hekimi ve hemşire arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz. Sağlıkta şiddetin biran önce son bulması için ilgili yasaların çıkmasını ve sağlık çalışanlarına saldıranların yargı önünde gerekli cezaları almalarını istiyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-12-11 10:58:47

Benim fikrim şiddet uygulayan kişiler hiçbir kamu hizmetinden faydalandırılmasın.
Faydalandığı son kamu hizmeti cezaevi olsun. Burda bunu yapan trafikte orda burda sürekli sorun.

Avatar
Vatandaş 2021-12-10 20:13:33

Yakalandi da ne oldu savci veya hakim serbest birakacak onlarida suclamiyorum demekki yasalar yetersiz doktor hemşire yediği dayakla kalacak oda yeni canlar yakmak yeni suçlar işlemek üzere toplumun içinde dolaşacak işte turkiyenin içler acısı hali.

Avatar
Misafir 2021-12-10 19:12:17

Böyle vandallara en üst sınırdan ceza vereceksin.Siz kimsiniz sağlığımızın teminatı olan sağlık emekçikerini darp edeceksin terbiyesiz.Araştırın bu gibi yaratıklar toplumda kimliksiz ezik eğitimsiz suç potansiyeli had safhada olan sosyopat zavallılardır.

Avatar
Nuriye çiğdem Aydın 2021-12-11 07:55:32

Gecmis olsun.Hasta burayı ne zannetti mahalle mi edep edep cezayı hak ediyor.Her şeyin bir kuralı var.

Avatar
Misafir 2021-12-11 23:20:21

Arkadaslar uzucu bir durum saldiriyi yapani kiniyorum fakat hemsirelerimize de doktorlarimizi da sesleniyorum bazen hastalara oyle asalik mualemesi ters cevap veriyolar ki bunun yapilmasi da pskojik siddet surekli gouryorum hatta sira verenler de yapiyor sonucta bu isin karsiliginda bir sey aliyorsun ki yapiyorsun lutfen herkesi 2 tarafi da anlayisa davet ediyorum

Avatar
vatandaş 2021-12-11 11:50:33

Herkesin kafasına göre at koşturduğu sözde hastane,,, Yönetimin ne yaptığı belli değil,çalışanların ne yaptığı belli değil... Buranın bayağı bir ıslah edilmesi gerek... Ama balık baştan kokuyor malesef,,, Senede 2 defa muntazam olarak gazetede bu hastaneye dair skandal haber görmek mümkün... Neyse birilerinin kervanı hızla yürüyorsa sorun yok demektir... Anlayan anlar...

Avatar
Ali 2021-12-15 22:03:42

Bu azgınların tek bir cezası olmalı. “Sağlık hizmetleri mahrumiyeti” Özel veya devlet hastanelerinde hizmet vermeyeceksin ki sürünsün. Hapise gerek yok

Avatar
55 2021-12-20 23:06:45

Olayı tek taraflı değil çift taraflı incelemek lazım.Acaba o adamla aralarında ne geçti haberde tabi ki doktorun ağından konuşulacak burada tabi ki şiddeti savunmuyoruz ama Bazı doktorlar gerçekten vatandaşa haddini ve saygısını aşabiliyor ve vatandaş haklı da olsa doktorlara verilen haklardan dolayı aniden polisi çağırıp suç duyurusunda bulunabiliyor geçen de bir yaşlı adamın bir doktorun polisi cagirmasından dolayi ters kelepceleyip ölmesi gibi