banner388

Samsun'da hakime FETÖ'den 6 yıl hapis

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı gerekçesiyle tutuklanan hakimin yargılanma süreci tamamlandı.

Samsun'da hakime FETÖ'den 6 yıl hapis

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı gerekçesiyle tutuklanan hakimin yargılanma süreci tamamlandı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 14:46
Samsun'da hakime FETÖ'den 6 yıl hapis

Samsun Haber - Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı belirlenen ve tutuklanan hakim, yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.


FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve meslekten ihraç edilip ByLock kullandığı tespit edilen Çorum hakimi Uğur Ö.'nün yargılanması tamamlandı.


Samsun. 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu bulunduğu Bolu T Tipi Kapalı Cezaevinden SEGBİS ile katılan Uğur Ö. hakkındaki suçlamaları reddederek, "Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.


Mahkeme, Uğur Ö.'yü "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıp, tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murteza 2017-12-18 15:26:13

bu sacmalik olaylar ne zaman bitecek, acikta olan feröcüler meydanlarda ekranlarda gariban memurlar isten atildi yada hapiste. ergenekoncular gibi yakinda hepsi cikar sizde utanirsiniz

Avatar
memoli 2017-12-18 17:10:04

bu ülkede en büyük fetöcü fetöye 17 üniversite veren ne istedilerde vermedikdiyenlerdir, belkide fetö ve ülkeyi yönetenler aksamlari bir araya gelip bize gülüyorlardir, bizden bu kadar enayiligi onlarda beklemyiordu belkide, danisikli dövüs gibi bu olaylar ama biz anlayana kadar ati alan üsküdari birak tunayi asti