banner388

Samsun'da güzel işbirliği

Yeni Samsun Üniversitesi Rektörü, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Samsun İlkadım Belediyesi ile Samsun Üniversitesi kurumları arasında işbirliği arasında yapılacak ortak projelerin mesajı verildi.

Samsun'da güzel işbirliği

Yeni Samsun Üniversitesi Rektörü, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Samsun İlkadım Belediyesi ile Samsun Üniversitesi kurumları arasında işbirliği arasında yapılacak ortak projelerin mesajı verildi.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 19:45
Samsun'da güzel işbirliği

Yeni Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı yeni görevi için tebrik ederek makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ziyaretleri sebebiyle misafirlerine teşekkür ederken, yerel yönetimler ve belediye çalışmalarıyla alakalı bilgiler verdi. Başkan Demirtaş, Rektör Mahmut Aydın'a kurumlar arası işbirliği ve uyum içerisinde güzel projelere imza atacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2019-08-01 07:40:04

Mesaj verilmiş. Rektörün kendine hayrı yok, millete ne hayrı olacak. Başkana olsa olsa rant kapılarını sormuştur.

Avatar
Kenan 2019-08-01 12:14:35

Samsun için yapılacak çok şey var. İşsizlik ve esnafın ekonomik sorunları çözüm bekliyor. Samsun’da alt yapı çalışmalarına hız verilmeli. Yarım kalan projeler tamamlanmalı. Hiç düşündünüzmü ; Samsun’a neden turist gelmiyor ? Bacasız sanayi olan turizm bu şehrin ekonomik sorunlarını çözmek için iyi bir fırsat ..! Serbest bölge Limanı, Türkiye’nin en uzun sahili, kafeleri ,restoranları ,mağazaları, doğal güzellikleri ve tarihi yapıları ile turizme hazır olan bu şehir için Avrupadan ve Rusya’dan turist çekebilmek için projeler hazırlanmalı ve hayata geçirilmeli..! Havayolu ve deniz yolu ile ulaşım hazır halde ilken turistin neden gelmediği düşünülmeli gerekli çalışmalar başlatılmalı. Esnaf için olmassa olmaz turizm Samsun’un ekonomik sıkıntıları aşabilmesi Adına çok önemli. Şehirdeki eksik altyapı çalışmaları tamamlanmalı ; trafik,ulaşım sorunları çözülmeli. Şehir içindeki trafik akışını hızlandırmak için daha çok yaya üst geçitleri acil yapılmalı. Şehir içi asfalt yollardaki çukurlar kapatılmalı yenilenmeli. Ulaşımda kullanılan şehir içi dolmuşlarının yenilenmesi için girişimler yapılmalı. Eski klimasız dolmuşlar büyük problem..! Çevreyi kirleten işletmelere ceza kesilmeli ; Mert Irmağı Kanalizasyondan dolayı bataklığa dönmüş durumda. İlk selde mert ırmağı takabilir !!Tarihi yapılar korunmalı restore edilmeli. Tarihi bulvar avm ye yatırımlar devam etmeli. Merkezde kapanan sinemalar açılmalı. Fuar için yeni projeler üretilmeli..! Belediye ve kurumlara bu konuda çok görev düşüyor.!!!

Avatar
Ay şen 2019-08-01 15:09:58

Gençlere yol verin koltuk diyince koşuyorlar

Avatar
Uğur Ünal fb cumhuriyeti 2019-08-01 18:14:57

Nexaftin başkanı bilmem ama Şerif mırık beyi bilirim has adamdır onu. Olduğu yerde yanlış olmaz

Avatar
Kuntemachi 2019-08-01 19:49:18

Başkan işçinin parasını ver. 1000lira ile ev geçinir mi. Az insaf