banner388

Samsun'da GO Kard çalışanları Suriyeli gence saldırdı

Samsun'da Go Kard çalışanlarının video çeken Suriyeli gence saldırdığı iddia edildi.

Samsun'da GO Kard çalışanları Suriyeli gence saldırdı

Samsun'da Go Kard çalışanlarının video çeken Suriyeli gence saldırdığı iddia edildi.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 11:21

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi bulunan Batı Park'ta Samsun Büyükşehir Go Kart Tesisleri'nde çalışan personellerin dün gece saatlerinde Suriyeli bir gence saldırdığı iddia edildi.


Go Kart pistinin videosunu çeken Suriyeli bir genç ile tesis çalışanları arasında gerginlik çıktı. Suriyeli gencin arkadaşlarının da olay yerine gelmesi ile birlikte  tartışma alevlenerek büyüdü. Çıkan arbede de bir Suriyeli gencin kafasının yarıldığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri öfkeli tarafları ayırırken Go Kard çalışanlarının idari soruşturma açılmaması için yaraladıkları gençten özür dilediği öğrenildi.


Suriyeli gençlerin Go Kard çalışanlarına saldırdığını sanan çevredeki vatandaşlarda olay yerine geldi. Polis ekipleri Suriyeli gençleri bölgeden uzaklaştırdı.

Son Güncelleme: 01.08.2017 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman soylu 2017-07-05 12:00:43

Ülkeyi karıştırmak isteyenler iş başında oyuna gelmeyelim.

Avatar
Göksel 2017-07-05 15:59:01

İç kargaşa çıkarmak isteyen fötocu pisliklerin oyunları bunlar