banner388

Samsun'da gençlerin ortak sorunu 

Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Samsunlulara sorduk "Çalışıyor musunuz?"diye işte aldığımız cevaplar.

Samsun'da gençlerin ortak sorunu 

Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Samsunlulara sorduk "Çalışıyor musunuz?"diye işte aldığımız cevaplar.

26 Nisan 2019 Cuma 11:02

Samsun haber - İşsizlik ülkemizin en önemli problemlerinden birisi. Peki şehrimizdeki durum nedir diye merak ettik ve Samsun'un İlkadım ilçesinde yaptığımız röportajda Samsunlulara mikrofonumuzu uzattık ve "Çalışıyor musunuz? ne zamandır işsizsiniz?" sorularını yönelttik.

BU MEMLEKETTE İŞ Mİ VAR 

Samsunlu bir vatandaş, "Bu memlekette iş mi varda çalışacağız, 10 senedir çalışmıyorum işsizim, çoluk çocuk var, onca yere başvuru yaptım ama yok yani iş yok" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2019 15:58
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 6255 2019-04-26 11:24:51

Ülkede işsizlik var ama bundan kimse sorumlu değil. Vatandaş bu hale nasıl geldiğini farkedene kadar da kimse üstlenmeyecek . Bu Ülkeyi yıllardır yönetenler liyakata bakmıyor bendensen iş var. Öğretmenler, Mühendisler boş gezer o insanların bilgi birikiminden faydalanmak yerine siyasi görüşüne göre işi bilmeyenlere kadro verilir. Memleketin hali bu dikkatli bakıp görmeye çalışalım.

Avatar
Doğru sever 2019-04-26 12:04:13

SON KONUŞAN HELAL SANA, TEMBELLİĞİ ALIŞDIK ARTIK, SOKAKTA KIRAN TUVALET GEZERLER, SONRA İŞSİZİM PARA KAZANMAK KOLAY DEĞİL, ÇALIŞMAYAN İŞSİZ AÇLAR, MİLLET EV ARABA ALINCA DERLER ADAM EV ALMIŞ ARABA ALMIŞ OH, SEN SOKAKTA GEZERKEN MİLLET ÇALIŞIYORDU

Avatar
Elli5 2019-04-26 16:03:54

İş seçiyoruz bu kadar basit. Devlet 25 bin uzman çavuş alıyor gençler basvurabilir.

Avatar
Recep 2019-04-27 11:54:10

Spiker soruyu doğru sorabilse yerel halk ne diyor daha iyi anlayabiliriz örneğin işsiz misiniz eğer işiniz yoksa işsizliğin sebebini neye bağlıyorsunuz ancak böyle ölçebilirsiniz halkın nabzını