banner388

Samsun'da gence bıçaklı saldırı! Durumu kritik

Samsun’da meydana gelen olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan genç ağır olarak yaralandı.

Samsun'da gence bıçaklı saldırı! Durumu kritik

Samsun’da meydana gelen olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan genç ağır olarak yaralandı.

04 Ocak 2018 Perşembe 23:47
Samsun'da gence bıçaklı saldırı! Durumu kritik

Samsun Haber - Samsun’ın İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi Olgun Sokakta akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, 19 yaşındaki Okan A., uğradığı bıçaklı saldırı sonrası yaralandı.

Hayati tehlikesi var

112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Okan A. ameliyata alındı. Bıçaklanan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yaralıyı hastaneye taşıyan ambulansta bir adet bıçak bulundu ve görevliler tarafından polise teslim edildi.

Şüpheli yakalandı

Bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Tunahan S. (23) Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 05.01.2018 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atif 2018-01-05 07:52:26

Yillarca surundurun hapiste iti babasinin tarlasimi buralar kanun var yasa var kimin kime zarar verme yetkisi var

Avatar
HanımHanımcık 2018-01-05 13:50:45

Oradan geçerken gördüm yaralanan çocuğu umarım iyidir haberlere bakıyorum ama son durum bilgisi yok hayati tehlikesi var mı veya hala hayatta mı bilmiyorum ama yazık günah bu gençlere sokaklarda daha fazla polis görmek istiyoruz bu gençlerin belinde bıçak silah değil ellerinde kitap defter olmalı Allahım ana babalarının yardımcısı olsun çok pislik bir mahalle bu görülen kısmı sadece üzülüyorum

Avatar
Göze55 2018-01-05 22:29:46

Samsun çok güzel bir sahil kenti. Bu tip olayların olması muhtemel ama artık bu karara kanıya nerden vardım bilmiyorum halkımız bilinçli bir eğitimle güzel günler için yasamali yaralanan arkadaşa acil şifa dilerim.