banner388

Samsun'da genç kız 10 gündür kayıp

Samsun'da 17 yaşındaki Funda Acı'dan 10 gündür haber alınamıyor.

Samsun'da genç kız 10 gündür kayıp

Samsun'da 17 yaşındaki Funda Acı'dan 10 gündür haber alınamıyor.

19 Eylül 2018 Çarşamba 10:16
Samsun'da genç kız 10 gündür kayıp

Samsun haber - Samsun'un Ladik ilçesinde 10 Eylül tarihinde annesi bahçede iş yaptığı sıradan ortadan kaybolan 17 yaşındaki Funda Acı'dan 10 gündür haber alınamıyor. Kızından haber alamayan 41 yaşındaki baba Mahmut Acı kızını görenlerden ve devletten yardım istedi. Perişan olduklarını söyleyen baba Avcı, gizli numaradan da olsa kızının iyi olduğuna dair bir telefon beklediklerini söyledi.

Baba Mahmut Acı yaptığı açıklamada “Kızım 10 Eylül’de kimseye haber vermeden evden çıkıp gitmiş. Kaçırıldı mı, kendi mi gitti bilmiyoruz. 10 gündür kızımdan haber alamıyorum. Ben şoförüm, evde değildim neden ve nereye gittiğini bilmiyorum. Annesine de bir şey söylememiş. Annesi bahçede ev işleri yaparken kız kaybolmuş. Kızım bizle vedalaşmadı, gideceğine yönelik de bir şey söylemedi. Kızıma sesleniyorum, eğer başkasına kaçtıysa, gelsin ben kendim evlendireyim. Beni gizli numaradan arasın, ‘rahatım, hayattayım’ desin biz de işimize bakalım. 10 günden beri annesi de ben de perişan olduk. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Bizden bir kokusu olmasın. Kızım benim evladım. Kızım kendi isteğiyle kaçmadıysa da devletten yardım istiyoruz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.