banner388

Samsun'da gelinle damattan şaşırtan pankart

Samsun'un Bafra ilçesinde düğün sahibi gelinle damadın astığı pankart taktir topladı.

Samsun'da gelinle damattan şaşırtan pankart

Samsun'un Bafra ilçesinde düğün sahibi gelinle damadın astığı pankart taktir topladı.

13 Ekim 2017 Cuma 11:40
Samsun'da gelinle damattan şaşırtan pankart

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Gökeağaç Mahallesi'nde gelinle damattan astığı pankart taktir topladı. Çift, düğünde 'Lütfen silah atmayınız' pankartı astı.


Bafra'da başlatılan "Silah atma, kan dökme, can alma, katil olma, adam ol, mermi parasını geline tak evine tencere alsın" kampanyasına bir destek de mahallede düğün yapan Burcu-Serkan Kartal çifti de destek verdi.
 


 

Gelin Burcu Demir, "Derneğimizin çabaları ile başlayan düğünlerde silaha hayır kampanyası sayesinde korkmadan birine bir şey olacak mı endişesi yaşamadan huzurlu bir şekilde güzelce düğünümüzü yaptık. Bütün yeni evlenecek çiftlere de tavsiyemiz düğününüzde silah attırmayın ki, en güzel gününüz kabusa dönmesin" ifadelerini kullandı.


Silaha hayır kampanyasını yürüten GÖKDER'in başkanı Turgut Demir yaptığı açıklamada, "Kampanya başladığından beri düğünlerde silah atma olayı belirgin bir şekilde azaldı. Vatandaş biraz daha bilinçlendi. Artık düğün sahibine şunu söyleyebiliyor: 'Silah atarsan ya da attırırsan düğününden kalkar giderim.’ Bu çok önemli bir aşama. Umuyoruz bir yıl içinde vatandaşlarımızın da duyarlılığı ile bu ilkel silah magandalığını bitireceğiz" dedi. 



Düğün sahibi Erol Demir ise, "Bu gece gördüm ki eskiden silahla yapılan düğünlerden, silahsız yapılan düğünler çok daha huzurlu. Hem konuklar rahat etti hem de biz birine bir şey olacak mı korkusu yaşamadık" açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.