banner388

Samsun'da Geleceğin Sektöründe İş Fırsatı

Türkiye'de işsizliğin her geçen gün arttığı dönemde Re/Max Gayrimenkul'den sevindirici haber geldi. Geleceğin sektörü olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığında yakaladığınız başarı ile birlikte kısa sürede istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün.

Samsun'da Geleceğin Sektöründe İş Fırsatı

Türkiye'de işsizliğin her geçen gün arttığı dönemde Re/Max Gayrimenkul'den sevindirici haber geldi. Geleceğin sektörü olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığında yakaladığınız başarı ile birlikte kısa sürede istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün.

17 Şubat 2019 Pazar 09:41
Samsun'da Geleceğin Sektöründe İş Fırsatı

Türkiye'de işsizliğin her geçen gün arttığı dönemde Re/Max Gayrimenkul'den sevindirici haber geldi. Geleceğin sektörü olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığında yakaladığınız başarı ile birlikte kısa sürede istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün.

Re/Max Gayrimenkul Danışmanı Mert Akyıldız, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bir iş düşünün ki, çalışmalarınızın neticesindeki kazancınız performansınızla doğru orantılı, sürdürülür bir istikrarla yükselmekte… Çalışan ile çalışmayanın aynı maaşı aldığı bir iş değil, çalışanın ve işini severek yapanın servet sahibi olduğu bir iş. Re/Max’li bir gayrimenkul danışmanı ticaretin tam kalbi olan gayrimenkul sektöründe önemli bir misyon ve bilinçle pazarlama faaliyetlerini yürütürler. Bu çalışmalarını, mesai saati gibi sıkıcı ve stresli zamana sıkıştırmadan, ne zaman ve nasıl yürüteceklerinin bilincindedirler. Ticaretin içinde var olup; stok maliyeti, girdi maliyeti veya herhangi bir üretim riskleriyle uğraşmayıp, sadece bilgi pazarlama ile müşterilerine hizmet üretip bir gayrimenkulun satış sürecini tamamlayıp gayrimenkulün satış fiyatının %4+ KDV tutarı kadar hizmet bedeli kazanmaktadırlar.

Gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdiğiniz andan itibaren Re/Max Türkiye ve Re/Max Work  ekibi yol haritanızı oluşturmakta nerden nasıl neler yaparak başlayacağınız konusunda sizlere yol göstermektedirler. Re/Max Türkiye Akademi’miz, 21 farklı eğitim programlarıyla yılın belli periyotlarında kapılarını gayrimenkul danışmanlarına açar. Sektörümüzün üniversitesi olarak gördüğüm bu Akademi’de, derya deniz olan sektörümüz ile ilgili bilgi ve birikimimizi geliştiririz.Bilgi ve tecrübelerinizi eğitimlerle geliştirerek kariyerlerinize  yön verirsiniz. Bu eğitimlerden alınan sertifikalar Re/Max dünyasında 97 ülkede geçerliliğe sahiptir. Re/Max’li olmak uluslararası kartvizit sahibi olmaktır. Dünyaya yayılmış Network’ün bir parçası olmaktır.
Ülkemizde 263 ofisi bulunan bir Network’te 3700’e yakın sertifikalı Gayrimenkul Danışmanı mevcuttur. Bu Network gücünden faydalanıp, Türkiye’nin her yerinde satış yapabilme imkanını Re/Max bizlere sunmaktadır. Dünyada ve Türkiye’de marka bilinirliliği ve güvenilirlikte sektörümüzün bir numara olarak kabul görmesi, kurumsallığımızdan ve profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızın olmasındandır.

Sevgili Gayrimenkul Danışman Adayımız; Ülkemizde bir gayrimenkul alım geleneği var. 1998 yılından bu yana günde 4000 konut üzeri bir satışı gerçekleşiyor. Bazı dönemler ikinci el konut, bazı dönemler ise sıfır konutlar daha fazla işlem görmüş fakat toplamda günde 4000 konut satışından aşağıya inmemiştir.

Şehrimiz Samsun’da ayda ortalama 1200-1400 arası bir gayrimenkul satışı söz konusudur. Şehrimizde kişi başına düşen gayrimenkul sayısı 2.2 adet düzeyinde.Şehrimizin en büyük sektörlerinden biri olan  gayrimenkul sektöründe, piyasalar iyi iken rutin bir alım-satım ivmesi, kriz dönemlerinde bu ivme yukarıya tırmanmaktadır. Neden derseniz; bu konu üzerinde saatlerce konuşabiliriz. Demografik yapımız, nüfus artış hızımız, yatırımda en ılımlı liman olarak görülen gayrimenkul alım geleneği, sektörü her ekonomik konjektörde hacmini sıcak tutmuştur. Satış hacminin yoğun olduğu bu sektörde gayrimenkul danışmanının risk payı her zaman minimumdadır.

Pazarlama enstrümanlarımız birçok kalemden oluşmaktadır. Konut satışı ve kiralama, Villa satış ve kiralama, ticari bir mülkün satışı ve kiralanması, mevcut bir işletmenin devir pazarlaması, arsa yatırım danışmanlığı, arsa katkarşılığı yatırım danışmanlığı gibi uzmanlık gerektiren pazarlama kalemlerimiz neticesinde yüksek kazanç sağlamaktadır. Re/Max’in gayrimenkul pazarlama tekniklerinin ve bizlere verdiği müşteri ilişkileri yazılım programı hizmetleriyle başarıya kısa sürede ulaşmamızı sağlamaktadır.  
 
Mevcut işinden sıkılmış, yüksek kazanç ve itibar görerek kariyerine yön vermek isteyenler veya yeni emekli olmuş, içindeki girişimci ruhuyla hareket edenler; Doğru sektörde, doğru markayla, doğru yerde kendinizi konumlandırarak sektörde bir kişisel marka olmanızı size tavsiye ediyor, sizinle sektörde birarada olmayı çok isterim. Merak ettiğiniz veya daha detaylıca sektörümüz ve markamız üzerine bilgi almak isterseniz benimle veya ekibimle herzaman iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımla;

Mert AKYILDIZ
RE/MAX WORK BROKER

Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı
0532 160 16 01 / 0362 400 4 104"

Son Güncelleme: 18.03.2019 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir yıldız 2019-02-16 10:21:56

adam reklamını yapmış ne iş imkanı

Avatar
Feti 2019-02-19 00:04:31

İşe bak ya dersim fabrika kurdular. Bizbukadar saf olup herseye inanirsak çikar samsuna deniz getirecegiz derler

Avatar
ESNAF 2019-02-19 14:22:55

MİLLİ OLMAYAN , BENİM ESNAFIMI EZEN , MARKA DELİLERİNE HİZMET EDEN , amerikan orjinli emlak şirketidir.satılık yeriniz için remax bir müşteri bulursa hem alıcıdan hem de satıcıdan % 3 komisyon alıyor,bunda kesinlikle bir pazarlık yok.
eğer müşteriyi remax başka bir emlakçı aracılığı ile bulursa bu sefer alıcıdan aldığı % 3'ü o emlakçıya veriyor ve yine sizden % 3 alıyor.
eğer müşteriyi siz kendiniz bulursanız bu sefer sizden % 3 almıyor ama o getirdiğibiz kişiden alıyor (esas dangalaklıkda bu)

Avatar
samsunlu 2019-02-20 01:00:46

bu perhiz bu ne lahana turşusu ...

Avatar
abdullah 2019-02-18 17:47:01

gerçekten aranılan bir iş fırsatı bence

Avatar
Ali 2019-02-19 12:50:12

Ne işi kardeşim insanlarla alay mı ediyorsunuz. Sayın site yöneticileri bu haber falan degil düpedüz reklam.

Avatar
Galip 2019-02-20 06:58:27

Cağ atladik avrupa medeniyet gelişmislik derken sonuçda domates biber patlican durumu olduk. Böyle işmi olur? Bumdan sonra anca yabanciya yada arap a gayrimenkül satilir. Millet ekmeğe soğana muhtaç oldu sayelerinde. Üretim değil tüketim toplumu olduk. Üretim çok maliyetli hep dişardan ithal ediyoruz. Bir memleket nasil tüm kurumlariyla üretim eğitimi vs ile nasil sifirlanir dişariya bagli kalir onu yaşiyoruz. Modern kapitalizm bu

Avatar
ramazan küçükoğlu 2019-02-20 14:13:24

reklam iş mi kaldı memlekette hepsi traş