banner388

Samsun'da gaziler askerlik başvurusu yaptı

Samsun'da gazi ve şehit yakınları, gönüllü askerlik için başvuruda bulundular.

Samsun'da gaziler askerlik başvurusu yaptı

Samsun'da gazi ve şehit yakınları, gönüllü askerlik için başvuruda bulundular.

26 Ocak 2018 Cuma 12:54
Samsun'da gaziler askerlik başvurusu yaptı

TSK'nın, Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatına' gazi ve şehit yakınlarından destek geldi. Samsun'da şehit yakınları ve gaziler, askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundular.
 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV), Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği üyesi yaklaşık 60 gazi ve şehit yakını Samsun İlkadım Askerlik Şubesi'ne askere alınmaları yönünde dilekçe verdi. Dilekçeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, İlkadım Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Refik Ünver'e teslim etti. Ünver, dilekçelerin bir üst makama iletileceğini söyledi.


"CANIMIZI SEVE SEVE VERİRİZ"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, gazi ve şehit yakınlarının adına konuşarak, "Türkiye Muharip Gazileri, Türkiye Harp Malulü Gazileri, emniyet mensubu gazileri ve şehit yakınları olarak ilerleyen yaşlarımıza rağmen sınırlarımızdaki düşmanlara karşı yapılan her türlü vatan savunmasında kahraman ordumuzun yanında ve devletimizin yanındayız. Gerektiğinde cennet vatan toprakları için yeniden asker olur canımızı seve seve veririz. Cenab-ı Allah ordumuza güç ve kuvvet versin; bu aziz millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi.


Dilekçe verenler arasında EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz da yer aldı.

Son Güncelleme: 26.01.2018 12:56
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-26 14:26:19

istiklal marşı yazacak bir başka akif varmı cennet mekanı olsun

Avatar
erhan... 2018-01-26 16:35:00

#HERŞEY VATAN İÇİN...