banner388

Samsun'da fırtına dehşeti: 3 yaralı

Samsun'da şiddetli fırtına nedeniyle bir ağacın kırılan dalı, anne ile 2 çocuğunun üzerine düştü.

Samsun'da fırtına dehşeti: 3 yaralı

Samsun'da şiddetli fırtına nedeniyle bir ağacın kırılan dalı, anne ile 2 çocuğunun üzerine düştü.

11 Aralık 2018 Salı 15:00
Samsun'da fırtına dehşeti: 3 yaralı

Samsun'da saatteki hızı 90 kilometreyi aşan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına nedeniyle bir ağacın kırılan dalı, anne ile 2 çocuğunun üzerine düştü.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU YARALANDI

Canik ilçesinde özel bir kreşten çocuğunu alan anne Eda D. ve iki çocuğunun üzerine, kuvvetli fırtına nedeniyle ağacın kırılan dalı düştü. Dalın altında kalan anne ve çocuklarının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Dalın altından kurtarılan anne ve çocukları sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ekipler tehlike oluşturan ağacın dallarını keserek buradan kaldırdı. Anne ve çocuklarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

RÜZGAR LOJİSTİK KÖYÜ SALLADI 

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Büyüklü Bulvarı üzerinde refüjdeki dev levha kuvvetli fırtınanın etkisiyle yol üzerine düşmek üzereyken ekiplerce yerinden söküldü. Yaklaşık 6 ton ağırlığında, 8 metre genişliğinde ve 7 metre yüksekliğinde olan Lojistik Köy Merkezi levhası kuvvetli fırtınaya dayanamayıp sallanmaya başladı. Yol üzerinde tehlike oluşturan levhayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından dev levhayı olduğu yerden sökerek Lojistik Merkezi bahçesine bıraktı. Olay yerine polis ekipleri de gelerek trafikte kontrolü sağladı. Yerinden sökülen levhanın yerine yeni bir levha konulacağı öğrenildi.
 
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kuvvetli fırtına etkisini akşam saatlerine kadar sürdürecek. Fırtına akşam saatlerinden sonra yönünü kuzey batıya çevirecek. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFırtına
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tayriii 2018-12-11 15:24:02

fena esti

Avatar
A 2018-12-11 20:00:16

Bu havada utanmadan elektrik neden gitti diyor ruhunu kömüre satan adam