banner388

Samsun'da FETÖ operasyonu! 3 gözaltı

Samsun'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ operasyonu! 3 gözaltı

Samsun'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.

04 Ekim 2018 Perşembe 12:33
Samsun'da FETÖ operasyonu! 3 gözaltı

Samsun Haber-Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gaygubet evinde barınan öğrenci yapılanmasına ilişkin yapılan operasyon kapsamında sorumlu oldukları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi ve Kadifekale Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre firari olan şahısların gaygubet evlerinde barındıkları tespit edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gaygubet evine yapılan operasyonda örgütün öğrenci yapılanmasının sorumluları olduğu iddia edilen ve 'Bylock' kullandıkları tespit edilen E.A., E.S. ve S.A., yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan 3 zanlı KOM Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.  

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 05.10.2018 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 2018-10-04 13:28:58

Gariban avcıları sizi. Hani asıl fetöcüler ekranlarda muhterem hocam bilge insan diyip laf söylemeyenler nerede? Bu insan ne yapmış kızı terörü damada mi vermiş yoksa el etek mi öpmüş. Asıl fetöcüler her gün ekranlarda gariban enayiler sürününüyor. Sizler cemaatle kavga Edip memleketi ve bizi perişan ediyorsunuz. Memleket kötü halk aç siz nelerle uğraşıyorsunuz.

Avatar
Elnur 2018-10-04 14:35:31

Artık size inanmıyor fetöcülerle mücadelemizi samimi bulmuyoruz. Bir gariplik seviyoruz alt kademe ile mücadele yapılırken gerçek suçlular kaçırılıyor bilerek.ne oldu adil öksüze zekeriya öz ve diğerleri nerede kim kaçırdı konuşmasınlar diye. Bu gözaltına alınan insanlar ne yapmiß tanımadığı etmeyiz ama tiplerine bakınca anlaşılıyor alt kademe sadece cemaat boyutunda sohbete katılmış okul dersanelerinde okumuş enayi takımı.