banner388

Samsun'da FETÖ'nün askeri yapılanmasına operasyon: 8 gözaltı

Samsun'da FETÖ'nün mahrem askeri yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. 

Samsun'da FETÖ'nün askeri yapılanmasına operasyon: 8 gözaltı

Samsun'da FETÖ'nün mahrem askeri yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. 

16 Haziran 2020 Salı 12:31
Samsun'da FETÖ'nün askeri yapılanmasına operasyon: 8 gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen FETÖ operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Samsun Valiliği, FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen “mahrem askeri yapılanması” operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ‘mahrem askeri yapılanması’ içerisinde faaliyet gösterdikleri ve örgütün mahrem imamlarınca kontörlü/ankesörlü telefonlardan ardışık/tekil arandıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik; 16 Haziran 2020 günü icra edilen eş zamanlı operasyonel faaliyet kapsamında; şüphelilerden il merkezinde Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli 1 açıkta astsubay, 1 kapatılan askeri okul öğrencisi, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ‘mahrem askeri yapılanması’na yönelik yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında; Bafra ilçesinde 1 muvazzaf astsubay, Ayvacık ilçesinde 1 muvazzaf astsubay ve Vezirköprü ilçesinde 1 muvazzaf astsubay, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ‘mahrem askeri yapılanması’na yönelik yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında; Atakum ilçesinde 1 muvazzaf astsubay, 1 öğretmen, 19 Mayıs ilçesinde 1 kapatılan askeri okul öğrencisi olmak üzere ilimizde toplam 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup tahkikata devam edilmektedir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2020-06-16 12:59:19

Artık inanmıyoruz fetö ile mücadelenize. Asıl fetöcü lere dokunmayip askeri okul öğrencisini cezalandırmak olurmu. Bank asyanın 2015 de müdürünü devlerde en yüksek yere ata garibanı hapse at. Bu dünya gercekden yuvarlak..bizi niye enayi yerine koyup inanmamızı bekliyorsunuz bide bu olan bitene....