banner388

Samsun'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Samsun'da meydana gelen korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Samsun'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Samsun'da meydana gelen korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

04 Eylül 2018 Salı 16:17
Samsun'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Samsun'un Havza ilçesi Samsun-Ankara karayolu 77. kilometresinde saat 06:00 sularında meydana gelen trafik kazasında Ordu'dan İstanbul'a düğüne giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin yoldan çıkıp bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i 2 yaşındaki bebek 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

KAZADAN DRAM ÇIKTI

Kazada yapan araç sürüsünün 6 yıl önce ilk eşini beyin kanaması sonucu, yaklaşık bir yıl önce özürlü 20 yaşındaki oğlunu, bugünkü kazada da yeni eşi ile 2 yaşındaki bebeğini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ordu'nun Fatsa ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğünde orman memuru olarak çalıştığı öğrenilen 48 yaşındaki Selaattin Kabacık, İstanbul'da polis olan oğlu Aykut Kabacık'ın düğününe gitmek için ailece yola çıktı. Selaattin Kabacık idaresindeki 52 AS 193 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun solundaki demir bariyerlere çarptı. 

Kazada araç sürücüsü Selahattin Kabacık'ın eşi 38 yaşındaki Gülizar Kabacık olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü ile 20 yaşındaki Aybüke Kabacık, 19 yaşındaki Aycan Kabacık, 2 yaşındaki Arda Kabacık ve 23 yaşındaki Selcan Kabacık yaralandı. 

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ile Havza Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan 2 yaşındaki Arda Kabacık, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
 
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 04.09.2018 16:29
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.