banner388

Samsun'da feci kaza!

Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Samsun'da feci kaza!

Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

14 Haziran 2020 Pazar 12:13
Samsun'da feci kaza!


Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Belediye Evleri Viyadük üstünde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

Öğrenilen bilgiye göre, Rize'den İstanbul istikametine doğru giden Dursun Ali Dumangöz (42)'ün kullandığı 34 FB 6841 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyere çarpıp savruldu.

Bu sırada arkadan gelen Ümit Can Bozdağ (22) yönetimindeki 55 ZP 256 plakalı otomobil de kaza yapan otomobile çarptı. Kazada araç sürücüleri Dursun Ali Dumangöz ve Ümit Can Bozdağ ile Aliye Dumangöz (42), Beyza Dumangöz (18), Ömer Arda Dumangöz (10) ve Hatice Dumangöz (70) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı.

 Aliye Dumangöz'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2020-06-14 15:16:52

O viyadukte onlarca kaza oluyor kim hangi mühendis imza attıysa o plana kim üstlendiyse oranın yapımını hesap versin.