banner388

Samsun'da faciadan dönüldü: 8 yaralı

Samsun'da otomobilin kavşaktaki kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Samsun'da faciadan dönüldü: 8 yaralı

Samsun'da otomobilin kavşaktaki kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

20 Aralık 2018 Perşembe 11:06
Samsun'da faciadan dönüldü: 8 yaralı

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu SAGİMAD kavşağında saat 08.15'te otomobilin kavşaktaki kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kaya'nın kullandığı 55 RZ 128 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Sinan Şeref idaresindeki 34 DY 8340 plakalı otomobile arkadan çarptı. 

Kazada, araç sürücüsü Mustafa Kaya ile Vural Şeref, Funda Odabaşı, Mahmut Sinan Odabaşı, Ömer Osman Odabaşı, Şükriye Kaya, Celal Kaya ve Gönül Kaya yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Otomobil sürücüsü Sinan Şeref, "Kırmızı ışıkta durdum. Arkadan geldi, güm diye vurdu. Kıyamet koptu" dedi. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-12-20 11:48:06

Arkadan vuran araçtakiler belli ki emniyet kemeri takmamışlar, çarpma esnasında ön cama yapışmışlar. Eh, kırmızı ışıkta duran araca arkadan çarpmalarından anladığım kadarıyla takip mesafesini de hiç önemsememişler, ıslak zeminde daha yavaş gidilmesini de kavrayamamışlar, kırmızıda durmak gerektiğini de bilmiyorlar demektir.

Avatar
Veysel Turgut 2018-12-20 13:19:36

Yaralılara acil şifalar diliyorum ama çarpılan C4'e iki çift lafım var. Sayın Citroen C4 ve onun saygıdeğer tampon demiri neden broadway'e bu kadar ağır hasar verdin? Broadway duvara çarpsa daha az hasar alırdı herhalde. :)

Avatar
Haydar YILDIZ 2018-12-20 19:00:41

Bu kazadan eksikleri hatalari cikarin ki bidaha kaza olmasin, eksikleri söylüyorum lamba varsa sürat 60 olmali. Kirmizi lamba uzaktan yukardan görülmeli arabalar lambada durdugu fark edilmeli. Trafik müdürü karayollari sorumlusu hemen görevden alinmali, kazaya sebebiyet verdikleri icin. .Asfaltlarimizda kaygan olmamali. koruyucular olmali frenledikleri Zaman.Bunu da heber yapinki, hertarafa hizmet vermis olursunuz. halki ve yetkilileri egitmis olursunuz.

Avatar
Murat 2018-12-21 08:56:15

Bence tüm trafik ışıklarına yaklaşılan 100 metrelik kısımda kalan yolda aralıklı kasis yapılmalı