banner388

Samsun'da evi yanan 12 aileye yardım

Samsun'un Bafra ilçesinde evi yanan 12 aileye yardım edildi.

Samsun'da evi yanan 12 aileye yardım

Samsun'un Bafra ilçesinde evi yanan 12 aileye yardım edildi.

07 Aralık 2017 Perşembe 12:31
Samsun'da evi yanan 12 aileye yardım

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan yangınlarda evi yanan 12 aileye ilçe belediyesi yardım elini uzattı.

Yangında mağdur olan ailelere yapılan yardımları kamuoyuna yansıtmadıklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gerçekten çok ciddi olarak mağdur ve yardıma ihtiyaç olan ailelerimiz var. Ben bu ailelerimizi zaman zaman ziyaret ediyorum. Bu ailelerimiz arasında evi yanan insanlarımız oldu. Çocuklarıyla beraber oturulması mümkün olmayan önemli bakım ve tadilata ihtiyaç duyulan evleri gördük. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız da bizleri bilgilendirdi. Tadilata ihtiyacı olan okul, cami, sağlık ocağı ve lojmanlar vardı. Bu konularda duyarlı davrandık" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-07 14:09:43

Türkiye Cumhuriyeti şüphesiz büyük bir devlettir ve vatandaşlarının ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Sosyal devlet ilkesinin gereği budur. Tabiiki yardım edilecek. Toplanan vergi 12 aile değil bütün Bafra’yı bakar. Yine de teşekkürler.

Avatar
nazlı 2017-12-07 15:58:42

bizim evimiz sele gitti zaman bize kimse sahip çıkmadı